Tehnički kutak > Tuning skutera

Mi treba Vash Sovet....

(1/3) > >>

bobi:
Najnapred Pozdrav Iz Skopja......
Vozim Aprilia Area51...ima pominato...20.000
Volim da je malo osvezim...Auspux...Variator...Kais...
Vash sovet...za koje delove da ugradim
Hvala

Mr J:

--- Citat: bobi - 19 Veljača, 2007, 10:15:50 ---Najnapred Pozdrav Iz Skopja......
Vozim Aprilia Area51...ima pominato...20.000
Volim da je malo osvezim...Auspux...Variator...Kais...
Vash sovet...za koje delove da ugradim
Hvala

--- Kraj citata ---

Dobrodosao...

Obavezno trebas promijeniti lezajeve (lagere) i semeringe radilice...

Svi dijelovi su uzeti sa www.scooter-attack.com stranice:

Ovisi koliko mislis novca potrositi ali neki osnovni tuning ti sadrzi sljedece :

KIT : CYLINDER POLINI 70CC SPORT
RADILICA : SERIJSKA
KARBURATOR (FERGAZER) : VERGASER STAGE6 DELLORTO 19MM BE (21 je preveliki, 17,5 bi bio dovoljan ali sa 19 je bolje hladjenje cilindra, ugl. osigurava maximum)
VARIJATOR : VARIOMATIC POLINI SPEEDCONTROL 2003  ili  SPORT VARIOMATIC MALOSSI
KVACILO : SERIJSKO
AUSPUH : SPORTAUSPUFF LEOVINCE HANDMADE RR (WITH EURO-APPROVAL)

eladio:
uu.. area je specifican skuter.. serijski je prilicno blokiran , tako sam cuo  :toothy11:

pobao sam ju malo voziti s ixilom , ima na portalu vijest.. sve u svemu, poseban skuter  :icon_thumright:

bobi:
Ne znam kolko treba biti....kranja brzina...serijala..
Mene ide 84...

Doomsday:

--- Citat: eladio - 19 Veljača, 2007, 18:44:41 ---uu.. area je specifican skuter.. serijski je prilicno blokiran , tako sam cuo  :toothy11:

pobao sam ju malo voziti s ixilom , ima na portalu vijest.. sve u svemu, poseban skuter  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Alo, vlasnik, a da ti malo manje govoriš u šiframa, i odma daš čoviku i link...  :icon_biggrin:

http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=221&Itemid=39

Eh, imaju forum, pa misle da su super cool, i da ne moraju mrdnit prston... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju