Općenito > Oprema
Pomoc pri odabiru kacige
Qwasy6:
Pozdrav svima, nov sam na forumu pa se jos ne snalazim najbolje..nedavno sam kupio maxi skuter(x-max250) i sada je doslo na red da kupim i opremu, bubreznjak, podkapa su rijeseni, sada sam u fazi nabavka kacige i tu mi treba pomoc! Spreman sam za kacigu odvojiti do 2 000kn, ali ako ima jeftinijih a dobrih bilo bi mi draze ;D Danas sam isprobao uvexovu wing rs(cijena sa popustom oko 1800kn) i nolan n84(1300kn, a sa komunikacijom oko 1700kn), znaci sa nolan n84 dobijem vise opreme za istu cijenu(komunikacija i onaj mali vizir za sunce). Mene zanima ima li boljih kaciga u tom cijenovnom rangu i ako da koje su ??? Skuter ce mi koristiti i za duza putovanja, od po par sati, mislim da i to igra odredenu ulogu, molim za pomoc :help:
Brla:
ako imaš priliku probaj HJC Fg-15... čitao sam malo po forumima i to je jako hvaljena kaciga i košta oko 1700 kn u Novema Moto
Marekvz1:
http://www.novema-nova.hr/galerija/displayimage.php?album=109&pos=2
gokiSP:
ja bi ti preporucio avg K-series...imao sam ju godinu dana i kaciga je odlicna, razbio sam se 2 puta s njom i u obadva slucaja mi je spasila glavu, prvi put je bilo da sam glvom lupio u rubnjak na cesti i nije pukla i promjenio sam ju samo jer je bila izgrebana... ja sam ju bio platio 1700kn prije nekih godinu... :dontknow:
doc-sr150:
Marushin :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju