Ostalo > Foto, video, music...
muzicari :)
..::IVKULJA::..:
ma ja se zaljubio u gitaru,neznam najednom mi doslo.. imao sam oduvijek zelju svirat i kad sam krenio na faks poceo ucit i to sam... najgore je jer sam odma svirao sa metalnim zicama pa su prsti odpadali nakon pola minute.. sviram po par sati dnevno da sto prije naucim tehniku pa da predjem na elektricnu:))
neer:
ja 5 godina sviram harmoniku i skidam satriania ma ono bas sam kul baka me natjerala na to ja nisam mogo odolit ma sta da kazem vole me ljudi i bake i zene ljudi i ljudi i zene :)
replcnt:
sviram gitru, 9 godina, imam set gitara, baš trenutno nemam sliku da nabacim, imam fendera jazzmaster 62' (obiteljsko naslijeđe) imam 2akustičke, 2 klasične, jednu klasičnu za snimanje raznih videa u transu :D jednu akustičnu su mi maznuli na ljeto sada, fender pojačalo, 200w lampaš, 6 lampi, staro isto pun k, i jedno home made koje sam ja složio, 20w, kojeg sam dao momku sa foruma, eto, imam svojih pjesama i sa ekipom, al su više hip-hop sa zvukovima gitare, eto
Poggiali:
Sviram el. gitaru , ima 2 godine... sve po sluhu sviram jer nit imam para za školu neku, nit imam koga tu pametnog za poduku :icon_scratch: pa eto tolko za gušt se zabavljam s tim :)
inače počeo sam svirat , tenor, trubu, harmoniku, snare (onaj doboš), nešto malo synt... ali ništa me nije tolko dugo držalo ko gitara :)
Luka 0101:
gitaru, jedno 1,5 god.
ali mislim da cu prec na bass gitaru...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju