Tehnički kutak > Tuning skutera
koji (primar i sekundar)na lunu....
dino_sk:
tpr ili trophy ?? :icon_scratch:
al napisao si da je od gusa :dontknow:
tomof10:
dali su mu racing+ on je od tp i za AC je.
aeroxtuning:
sve 5,ali ne kontam zasto neki ljudi kupuju kineske skutere te ih tuniraju...zar nije bolje kupit polovnog dobrog runnera,nrg-a,roxa,sf-a...za te pare sto si kupio lunu i onda ovakav setup nabacis na dobar scoot....ali ok ako je tebi ok.samo za informaciju,frendu mi se ovdje u dubrovniku tijekom voznje keeway matrix precvikao na pola...mislio sam da sam se nasmrkao droge,jer nisam vjerovao sta vidim...ali ROBERTU za lunu svaka cast jer to "vise nije" luna :D
phoenix:
--- Citat: aeroxtuning - 24 Veljača, 2009, 18:02:51 ---sve 5,ali ne kontam zasto neki ljudi kupuju kineske skutere te ih tuniraju...zar nije bolje kupit polovnog dobrog runnera,nrg-a,roxa,sf-a...za te pare sto si kupio lunu i onda ovakav setup nabacis na dobar scoot....ali ok ako je tebi ok.samo za informaciju,frendu mi se ovdje u dubrovniku tijekom voznje keeway matrix precvikao na pola...mislio sam da sam se nasmrkao droge,jer nisam vjerovao sta vidim...ali ROBERTU za lunu svaka cast jer to "vise nije" luna :D
--- Kraj citata ---
Pa verovatno kupuju kineske skutere zbog razlike u cenu, jer cena kineza+suuper setup= dosta manje od nekog japanca , a dobijeni rezultat je bolji od japanca
eto kratko i jasno
Crazy Kuree:
--- Citat: phoenix - 24 Veljača, 2009, 21:00:00 ---
Pa verovatno kupuju kineske skutere zbog razlike u cenu, jer cena kineza+suuper setup= dosta manje od nekog japanca , a dobijeni rezultat je bolji od japanca
eto kratko i jasno
--- Kraj citata ---
kratko i jasno, nikad neće bit bolji od japanca, džaba mu ti svi djelovi kad nekvalitetan je cjeli (plastike, kočnice itd) a i s ovim setupom pitanje je dali će biti brži i startniji od aeroxa seriskog sa ZX- om
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju