Ostalo > Foto, video, music...
Aerox ne pali - ODE PO POLA!!
2TDottore:
da denise......imas jeben avatar.....nisam ni skuzio do sad........ :rofl1:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 24 Veljača, 2009, 13:57:26 ---da denise......imas jeben avatar.....nisam ni skuzio do sad........ :rofl1:
--- Kraj citata ---
Bilo bi vrijeme da poduzmeš nekaj konkretnoga a ne samo avatare mijenjat :beah: :violent5:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 24 Veljača, 2009, 14:55:36 ---Bilo bi vrijeme da poduzmeš nekaj konkretnoga a ne samo avatare mijenjat :beah: :violent5:
--- Kraj citata ---
ha ha.....dosadno mi je pa zmisljam toplu vodu..... :binkybaby: bolje da si doso danas da postelamo moju klamotu..... a ak nebi uspjeli bar bi i njega onda spilili po pola sa stihl-ovkom...... :laughing11:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 24 Veljača, 2009, 15:04:45 ---ha ha.....dosadno mi je pa zmisljam toplu vodu..... :binkybaby: bolje da si doso danas da postelamo moju klamotu..... a ak nebi uspjeli bar bi i njega onda spilili po pola sa stihl-ovkom...... :laughing11:
--- Kraj citata ---
Ma celo jutro sam u zauzeću, sutra sam isto, tek u četvrtak ak bu vreme dobro ::)
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 24 Veljača, 2009, 15:16:45 ---Ma celo jutro sam u zauzeću, sutra sam isto, tek u četvrtak ak bu vreme dobro ::)
--- Kraj citata ---
dok ti dodjes klamota je vec spiljena na preko nekoliko djelova i odfurana na krupni otpad ak ce me zajebavat.....iks de
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju