Ostalo > Foto, video, music...

Aerox ne pali - ODE PO POLA!!

<< < (7/8) > >>

2TDottore:
da denise......imas jeben avatar.....nisam ni skuzio do sad........  :rofl1:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 24 Veljača, 2009, 13:57:26 ---da denise......imas jeben avatar.....nisam ni skuzio do sad........  :rofl1:

--- Kraj citata ---

Bilo bi vrijeme da poduzmeš nekaj konkretnoga a ne samo avatare mijenjat  :beah: :violent5:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 24 Veljača, 2009, 14:55:36 ---Bilo bi vrijeme da poduzmeš nekaj konkretnoga a ne samo avatare mijenjat  :beah: :violent5:

--- Kraj citata ---

ha ha.....dosadno mi je pa zmisljam toplu vodu.....  :binkybaby: bolje da si doso danas da postelamo moju klamotu..... a ak nebi uspjeli bar bi i njega onda spilili po pola sa stihl-ovkom......  :laughing11:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 24 Veljača, 2009, 15:04:45 ---ha ha.....dosadno mi je pa zmisljam toplu vodu.....  :binkybaby: bolje da si doso danas da postelamo moju klamotu..... a ak nebi uspjeli bar bi i njega onda spilili po pola sa stihl-ovkom......  :laughing11:

--- Kraj citata ---

Ma celo jutro sam u zauzeću, sutra sam isto, tek u četvrtak ak bu vreme dobro  ::)

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 24 Veljača, 2009, 15:16:45 ---Ma celo jutro sam u zauzeću, sutra sam isto, tek u četvrtak ak bu vreme dobro  ::)

--- Kraj citata ---

dok ti dodjes klamota je vec spiljena na preko nekoliko djelova i odfurana na krupni otpad ak ce me zajebavat.....iks de

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju