Ostalo > Foto, video, music...
Aerox ne pali - ODE PO POLA!!
neer:
idite u k**ra* i vi i vase teme uvijek na krivom mjestu i uvijek isti ljudi idete mi na zivce neki mogu fino stavit gore temu neeeee mi smo cigani mi koji postujemo pravila. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
2TDottore:
--- Citat: neer - 23 Veljača, 2009, 23:36:37 ---idite u k**ra* i vi i vase teme uvijek na krivom mjestu i uvijek isti ljudi idete mi na zivce neki mogu fino stavit gore temu neeeee mi smo cigani mi koji postujemo pravila. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
Kaj si neurozan jbt......daj si odi popit jednu ljutu.....lose zgledas......... :jerk:
ivan007:
27 patkica :toothy3:
Biker(ss):
a jeste mahunu prepolovili skuter po pola :laughing7:
kao da skuter nema svoj željezni okvir koji je moguće fleksericom ....motorkom po skuteru :laughing7: :violent5:
bilo bi pametnije da ste ga meni dali :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: Biker(ss) - 24 Veljača, 2009, 11:14:27 ---a jeste mahunu prepolovili skuter po pola :laughing7:
kao da skuter nema svoj željezni okvir koji je moguće fleksericom ....motorkom po skuteru :laughing7: :violent5:
bilo bi pametnije da ste ga meni dali :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma dobar je sad. Barem nikome nebude živce pojel ko meni... a izgleda i dottoreu :toothy3:
--- Citat: neer - 23 Veljača, 2009, 23:36:37 ---idite u k**ra* i vi i vase teme uvijek na krivom mjestu i uvijek isti ljudi idete mi na zivce neki mogu fino stavit gore temu neeeee mi smo cigani mi koji postujemo pravila. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
Opet smo zaboravili. :angry7: Ajde drugi put se bumo valjda setili stavit to tu. Al nemoj se srdit :sad120: :uplase:
Još se od jučer plačem zbog mog jadnog Aeroxa :'( :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju