Ostalo > Foto, video, music...

Aerox ne pali - ODE PO POLA!!

<< < (5/8) > >>

neer:
idite u k**ra* i vi i vase teme uvijek na krivom mjestu i uvijek isti ljudi idete mi na zivce neki mogu fino stavit gore temu neeeee mi smo cigani mi koji postujemo pravila. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

2TDottore:

--- Citat: neer - 23 Veljača, 2009, 23:36:37 ---idite u k**ra* i vi i vase teme uvijek na krivom mjestu i uvijek isti ljudi idete mi na zivce neki mogu fino stavit gore temu neeeee mi smo cigani mi koji postujemo pravila. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---

Kaj si neurozan jbt......daj si odi popit jednu ljutu.....lose zgledas.........  :jerk:

ivan007:
27 patkica  :toothy3:

Biker(ss):
a jeste mahunu prepolovili skuter po pola  :laughing7: 

kao da skuter nema svoj željezni okvir koji je moguće fleksericom ....motorkom po skuteru  :laughing7: :violent5:
bilo bi pametnije da ste ga meni dali  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: Biker(ss) - 24 Veljača, 2009, 11:14:27 ---a jeste mahunu prepolovili skuter po pola  :laughing7: 

kao da skuter nema svoj željezni okvir koji je moguće fleksericom ....motorkom po skuteru  :laughing7: :violent5:
bilo bi pametnije da ste ga meni dali  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ma dobar je sad. Barem nikome nebude živce pojel ko meni... a izgleda i dottoreu  :toothy3:

--- Citat: neer - 23 Veljača, 2009, 23:36:37 ---idite u k**ra* i vi i vase teme uvijek na krivom mjestu i uvijek isti ljudi idete mi na zivce neki mogu fino stavit gore temu neeeee mi smo cigani mi koji postujemo pravila. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---

Opet smo zaboravili.  :angry7:  Ajde drugi put se bumo valjda setili stavit to tu. Al nemoj se srdit  :sad120: :uplase:

Još se od jučer plačem zbog mog jadnog Aeroxa  :'( :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju