Tehnički kutak > Styling skutera

farbanje - pitanjce !!

<< < (2/11) > >>

giannelli:

--- Citat: 180fxr - 23 Veljača, 2009, 18:57:24 ---po 2. put  jebes sprej ...... uzmi KOMPRESOR!!!!!!!!!!!!  znas sta je to??  :redface:

--- Kraj citata ---
da je ovom pripremom spricao boju kompresorom isto bi se ljustilo kasnije.

sprej nije toliko los koliko priprema mora bit dobra. naravno nemozes krenut lakirat cijeli skut ili neku vecu plastiku sprejem, iako mozes ali nije preporucljivo radi jednakosti slojeva.

stoske_durlaneze:

--- Citat: gianelli - 23 Veljača, 2009, 19:04:55 ---da je ovom pripremom spricao boju kompresorom isto bi se ljustilo kasnije.

sprej nije toliko los koliko priprema mora bit dobra. naravno nemozes krenut lakirat cijeli skut ili neku vecu plastiku sprejem, iako mozes ali nije preporucljivo radi jednakosti slojeva.

--- Kraj citata ---
nisi me razumeo boja se slivala !!

stoske_durlaneze:

--- Citat: gianelli - 23 Veljača, 2009, 19:04:55 ---da je ovom pripremom spricao boju kompresorom isto bi se ljustilo kasnije.

--- Kraj citata ---
daj kazi neku dobru pripremu  ??? ??? ???

giannelli:
ja kad sam svoje lakirao, prvo 240 pa 400, ocistio, sprickit, vodenimbrus papirom 1000 presao pa bojom, slajfo sam nastavkom za kompresor pa je lakse bilo, ima pegle s rukom to radit al jbg.

dino_sk:
ja kad sam spricao presao sa vodobrusnim 400 i 1000 i sprejem prek toga u 5-6 slojeva i super ispalo nit se boja guli nit ista da otpada il tak nesto kao nekim fuserima iz ove teme iako su spricali sa kompresorom...... :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju