Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje - pitanjce !!
fatal1ty:
--- Citat: Mrle Mrki - 06 Ožujak, 2009, 12:07:03 ---inace kad farbas, nabacis spric kit, osmirglas malo sa vodobrusnim 1000, nabacis boju, opet malo sa vodobrusnim 1000 i onda lak da se lijepo uhvati
--- Kraj citata ---
šprickit nemora ići uvijek,pogotovo ako nije kitano i slično ;)
stoske_durlaneze:
--- Citat: fatal1ty - 06 Ožujak, 2009, 15:36:48 ---šprickit nemora ići uvijek,pogotovo ako nije kitano i slično ;)
--- Kraj citata ---
bolje je sa spric kitom 100% provereno ako hoces mogu da ti dokazem :icon_thumright: :icon_thumright:
fatal1ty:
--- Citat: stoske_durlaneze - 06 Ožujak, 2009, 17:02:58 ---bolje je sa spric kitom 100% provereno ako hoces mogu da ti dokazem :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nemoraš ti meni ništa dokazivat farbao sam plastike 13414 puta ;)
Nemora biti bolje sa šprickitom,a i on zna pucat ak se ne odmasti dosta podloga,bolje uzet IMPA filler ali nema smisla ako nije kitano kao šta sam rekao,uloga šprickiata je da bi on trebao popuniti sitne rupice,a ako špricaš plastiku koja nije kitana kako možeš imati rupice ? razumiješ nema smisla,primer,baza i bok skupa s bojom to je tri sloja i sve bude lijepo ravno,treba samo znat
180fxr:
istina..ako nisi imo nikakvih ostecenja i kitanja na maslkama... sprickit nema potrebe stavljat...
stoske_durlaneze:
puca boja i bez spric kita ako se ne odmasti u fullu ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju