Tehnički kutak > Tuning skutera

otiso puz - aerox

<< < (6/8) > >>

robert:
he he, sami ste krivi! radi malo optike skidate centralne nogare i kad morate skinuti kotač treba vam garnizon vojske da drži skuter.
na mojoj luni centralna nogara ostaje i nebitno kako to izgleda.

PROOF:
ma stavio bi ja centralnu ali sam nekome poklonil onu bolcnu pa nemogu  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

EDIT:i nisam skinul zbiog izgelda nego zbog zog kaj mi je udarala po yasuniu....

speedburn2:
al se vi neznate snac, uzmi nesto, kakav blok ili drveni panj mali i podmetni pod motor

robert:

--- Citat: PROOF - 28 Veljača, 2009, 13:55:03 ---ma stavio bi ja centralnu ali sam nekome poklonil onu bolcnu pa nemogu  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

EDIT:i nisam skinul zbiog izgelda nego zbog zog kaj mi je udarala po yasuniu....

--- Kraj citata ---
ako ti nogara udara o yasuni i bolcnu si poklonio onom glavonji iz zagreba onda uzmi onaj štoper za vrata koji je malo višlji od normalnog štopera koji je na nogari pa neće više udarati. a umjesto bolcne kakav šeraf sa što tanjom glavom.

PROOF:

--- Citat: robert - 28 Veljača, 2009, 17:16:38 ---ako ti nogara udara o yasuni i bolcnu si poklonio onom glavonji iz zagreba onda uzmi onaj štoper za vrata koji je malo višlji od normalnog štopera koji je na nogari pa neće više udarati. a umjesto bolcne kakav šeraf sa što tanjom glavom.

--- Kraj citata ---
ne kuzim na kaj mislis..... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju