Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Subota 28.02.

<< < (12/26) > >>

209:
Nekuzim jednu stvar...

Znaci nalazak je kod malla...

Ok i onda svi gas na baumax .

E sad ključna stvar...

Ddjes na baumax i molis se da dođe hrvoje sa sr-om ili dejan sa yamahom i onda svi parkaju motore i gledaju kak se ovi vrte tam.

I sta onda ima od tog susreta? Čamiš na hladnom i ozeblom parkingu i cekas da padne mrak? lol

Ako se mene pita poanta susreta je nalazak negdje ( al definitivno ne mall ) ...zna se koje su vec ucestale lokacije za skuter susrete... i onda voznja kroz grad..i eventualno negdje sjest u mekdonalc na sok malo popricat i tak...il na neku terasu sjest na caj

Iako pol tog otpada ( bar sjedenje po terasama i okolo ) jer je jebena zima jos uvijek a i voznja po gradu nije bas neznam sta pogotovo ne na 8-9 stupnjeva...

Tak da sto se pravog meeta tice 0 bodova . Kalendarski a i sto se tice prognoze je definitivno prerano za ista ozbiljnije

180fxr:
Gle nema je svaki put fora i mi kad idemo mi kad god stanemo se zajebavamo......  to svi mogu potvrdit.....   I neidemo na baumax ..jedino predkraj..ak cemo ic.. il na baumax il holiday malo na zadnji i gluposti ....a mozda i ne...  Ma joj gle meni jeglavno da smo ekipa i da nas ide bar 7-8 i meni dosta.... i mi idemo a oni koji nece jbg,.... :headbang:

209:
poanta je da se ne dođe negdje i stoji onda

sven_vx:

--- Citat: 209 - 25 Veljača, 2009, 01:22:48 ---poanta je da se ne dođe negdje i stoji onda

--- Kraj citata ---
zato smo rekli da idemo dir po gradu napravit,na jarun na cugu i onda dalje... :icon_thumright:

180fxr:

--- Citat: sven_sp180 - 25 Veljača, 2009, 10:12:51 ---zato smo rekli da idemo dir po gradu napravit,na jarun na cugu i onda dalje... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju