Tehnički kutak > Styling skutera

Dragster sve ostalo je suvisno

<< < (5/10) > >>

Grozni:
svoj ne prodajem, al im at cu na pameti da trebas jedan, ako saznam sta javim ti.

OvErLoAd:
Nick ti opisuje motor  :laughing11:

šalim se nije tak strašno. Boja mi se nesviđa, možda nisi trebao baš sve ofarbat u zelenu, neke detalje si mogao pustit kako jesu. Sviđa mi se kak su se trakice uklopile na crne felge, i ovo svijetlo napred je fora, opasno zgleda.

Daj malo više informacija o setupu, to me zanima :happy3:

Btw jel ti pogreban s lijeve strane da ga tako skrivaš?  :laughing6:

Vidim neka gljiva gore i tak...

Grozni:
lol ne skrivam. samo mi je s ove strane ljepsi  :)   Gljiva je gore naravno, kao i 172 kit, rezu vidis, 10g rolani, crveni federi kvacila, kevlar, duzi bjeli centralni, malossi radilica, vario i spojka,i jos neke pzdarijice kucne izvedbe.

Grozni:
bio je i boost gore al mi se raspao. radio sam ga doma experimentalno. iznenadujuce dugo je funkcionirao.

robert:

--- Citat: Area51 - 22 Veljača, 2009, 20:46:00 ---Svima smeta monovilica a 90% ljudi nezna kako se ponaša/nije vozilo skuter s monovilicom(ne striktno ti Robert).

Inače grozni, stvarno lijep skuter, svakako drugačiji od ostalih. Inače kad kupiš drag volan oš meni prodat kompletan ovaj od dragstera? :D 

--- Kraj citata ---
istina, ja sam vozio skuter sa mono vilicom ali skroz kratko! pravog iskustva nemam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju