Tehnički kutak > Tuning skutera
kakav tuning preferirate : vizualni tj. estetski ili performanse ili oboje
Gladiator:
S obzirom da mi skuter leti, bitniji mi je onaj vizualni dio.
filiplatinovicz:
--- Citat: ---dakle..
nekako vidim da je estetika mnogima jako važna.. valjda su picolovci u dusi, pa pitam toothy9
--- Kraj citata ---
Je... u mojim se godinama picolovac može biti samo u dusi :laughing9: Srecom, dusa mi siroka kao sibirska tundra.
Mislim da je tuning svake vrste izraz težnje za individualnošću... Zbog toga mi se svaka inicijativa u tom smislu čini hvalevrijedna, bez obzira radi li se o nabrijavanju makine ili tek o uljepšavanju izgleda... Sto se imagea tice, primijetio sam da mnogi vlasnici nabrijanih motora nimalo ne drze do njihova izgleda... I to je prihvatljivo kao svjetonazor. Valjda vjeruju da tako djeluju opakije :glasses9:
r.e.!:
Kako ja volim klasike, a jednoga takvog i vozim, odnosno jednu takvu :toothy12:, ne diram ništa. Nikakav tuning. Niti vizualni niti neki ekstremni zahvati u stroj.
Mada ću na Vespu staviti Sito plus, isključivo radi većeg zakretnog momenta koji je koristan na, recimo, uzbrdici kod vožnje u dvoje. Zvuk ostaje skoro identičan originalu. I da, skinuo sam auspuh sa katalizatorom i stavio onaj bez.
Katalizator na Vespi!!!??? :nono: :nono: :nono:
Svetogrđe :dontknow: :dontknow:
enigma:
kad sam bio nadobudni klinac, onda je bilo važno biti viđen, a po mogućnosti i da me se čuje :jerk:
tako da sam u to vrijeme uložio dosta love u tuning skutera, a s 18 i auta...standardno zatamljena stakla,folije,sportski volan,amortizeri i sl...no međutim od tada je prošlo skoro 10 godina i mogu reć da je sve to bacanje para koje se nikad neće vratit...
al ajd u to vrijeme (dokazivanja, hm kome?!) je to bilo ok...komadi padali na auto :drunken_smilie: al sad mi više ne pada na pamet trošit pare u to...
svakom za gušt ;D
...VULIN...:
:headbang:performase :headbang: i ništa drugo, iako san sad napokon polakira motor kako triba, a da ste vidili situaciju prošle godine na lito ja sta s motoron isprid dučana, taman mi stiga auspuh, malo sredia mašinu i to, ali nisan ima plastike, i ja izlazin iz dučana i sidan na motor, i prolaze neki did i unuk mu, i govori on unuk, gle kak dečko vozi stari motor,i govori mi sav ozbiljan dečko koje je to godište 80, 81. a ja se skoro nisan odvalia od smija :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju