Ostalo > Minibike

rc autici???

<< < (13/14) > >>

pixa.93:

--- Citat: giannelli - 29 Svibanj, 2010, 15:01:53 ---a ima, polovni ali to je na struju i to ne ide s mjesta.  a do 3000kn se da nac dobar autic, ali to su vec natjecateljski, autic na struju s nekim ne-standardnim motorom ide sasvim dovoljno, ovi nitro autici nisu bas tako lako vozljivi kao sto svi misle. vecina ce ih zatuc negdje garant. kao sto sam gore vec reko, neki tamiya set sa chassiom tt-01, se da nac na ebay sa upgrade djelovima koji isto ide papar do 2000kn, samo treba trazit na ebay.

--- Kraj citata ---

a jel postoji u hr kakvo natjecanje s tim auticima

Skopa:
Postoji,ja sam vozija utrke sa autićima,u početku san vozija sa 1:10 elektro pa kasnije sa 1:6 offroad(benzinac 26 ccm)i onda sa 1:5 onroad(benzinac 23 ccm)

giannelli:

--- Citat: pixa.93 - 29 Svibanj, 2010, 15:48:29 ---a jel postoji u hr kakvo natjecanje s tim auticima

--- Kraj citata ---
nebi ti znao, ja sam se time bavio dok sam zivio u njemackoj, ovdje u dbk nema ni distributera za djelove niti ista tako da nebi znao.. al ja mislim da postoji, cini mi se da sam vidio jednom reportazu na hrt1 o tome. samo davno je to bilo.

edit: skopa bio brzi  :laughing7:

pixa.93:

--- Citat: Skopa - 29 Svibanj, 2010, 16:12:48 ---Postoji,ja sam vozija utrke sa autićima,u početku san vozija sa 1:10 elektro pa kasnije sa 1:6 offroad(benzinac 26 ccm)i onda sa 1:5 onroad(benzinac 23 ccm)

--- Kraj citata ---

a gdje se odrzavaju te trke

Skopa:
Zagreb,Split,Velika Gorica,Rijeka,Koprivnica i tako slična mista,slavonija nista gori  :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju