Ostalo > Minibike
rc autici???
Aleksandar:
radi sam gorivo jer nac u HR dobro nitro gorivo je skoro nemoguce i preslabo je za nitraše jer vecina je 5-10% ,a nitraši trebaju 14-16% neki čak i 20%
u Njemackoj sam litru plačao 10 € al je gorivo :headbang: :headbang: :headbang:
nitraši papaju : metanol ricinus ili full sintetičko ulje u kombinaciji s nitrometanom
Skopa:
Evo cudim se da tu postoji neka tema na kojem sam podrucju dobar hehe.NE preporucujem ti nikako nitra kao pocetniku jer je gorivo skupo,dosta zaj....je sa stelanjem karba,svako 10-15 max radnih sati repariranje motora itd itd.Ja sad trenutno prodajem jedan autic 1:5 benzinca.Koristi mjesavinu 2T ful sinth ulja 4% sa obicnim benzinom.Trazin za njega 1800 kn bez elektronike,a komplet elektronika ti je minimalno 700 znaci za cca 1000 kn elektroniku nelosu se sredi.To je rwd.23 ccm 3-4 KS.Dajen dosta guma.karoserija honda accord,bmw m3 e36 ili audi a4.Ako koga interesira nek se javi na pm
Skopa:
Evo koja slika moje pilane hh
http://www.imagesforme.com/show.php/375893_DSC00164.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/375898_DSC00165.JPG
giannelli:
slazem se u tome da za pocetnika nije benzic. nisu ova auta na daljinski kao sto svi misle pali vozi, benzinca nisam nikad imao jer nisam htjeo toliko ulaziti, ipak mi je to prevelik trosak, kao sto je škopa rekao ima zajebancije oko toga dosta, na struju su dosta jednostavniji auti ali opet nije pali vozi, ja sam svojeg buggy-a kad sam ga dobio, ispocetka sam ga vise radio nego vozio.. jos pogotovo ako brzine naprijed nazad idu preko serva pa zapne kad se istrosi baterija pa ga lovis, vazda nesto zajebava, a mogu mislit tek na benzincu, a elektronika za to je mene izasla oko 350kn, i svaki put kad ga nebi vozio duze vrijeme resetirala se, i trebao sam nastelat ponovo, sad sam izgubio papire i ne znam ni kako se to radi vise :D
ugl nije to samo napuni baterije ili natoci i vozi. :)
ili ukratko receno.. nisu ovo igracke za malu djecu. :D
giannelli:
i btw ovo gore je prava pila. :D
mozes li stavit slike karoserija da vidimo kako izgleda to skupa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju