Općenito > Trgovine
IPONE 2t scoot city i run
sven_vx:
--- Citat: SlowRider - 23 Veljača, 2009, 21:44:29 ---Da imaju polusintetike sa mirisom TTS-a vjerojatno bih to tocio... ovako mi ne odgovara sto je full i sto su neke sumnjive ambalaze :jerk:
--- Kraj citata ---
A gle tocim TTS full sintetik u Sp-a i tocio sam u Apriliu Sr50r sa due+-om i svakavim sranjima i ulje se pokazalo dobrim tako da ostajem na njemu...sigurno ima 10000puta boljih ulja od TTS-a ali meni se pokazalo dosta dobrim uljem u uvijek cu ga tocit :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: sven_sp180 - 23 Veljača, 2009, 21:48:08 ---A gle tocim TTS full sintetik u Sp-a i tocio sam u Apriliu Sr50r sa due+-om i svakavim sranjima i ulje se pokazalo dobrim tako da ostajem na njemu...sigurno ima 10000puta boljih ulja od TTS-a ali meni se pokazalo dosta dobrim uljem u uvijek cu ga tocit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tocio sam i ja TTS ali je uvijek bilo celo klipa crno... iako to ovisi o vise faktora, ali kada sam presao na Stihl bilo je puno cisce... skut bi isao sa TTS-om bez problema, ali kada je Stihl bio jeftiniji i vrlo kvalitetno radio svoj posao bolje mi ne treba u tom slucaju.
180fxr:
Dodlo ulje i fakat jebeno mirisi....... tj smrdi :toothy3: :toothy12: :toothy12: jako fin miris
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju