Općenito > Generalno o skuterima

Nove lune 50 2t

<< < (6/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: eladio - 24 Veljača, 2009, 19:56:46 ---mozda neka vodena kopija yamahe  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Moram priznat da sam se nasmijal na ovo  :tongue3:

Sad ću ja pričat tak ubuduće.  :icon_biggrin:

robert:

--- Citat: dhorvat - 24 Veljača, 2009, 20:41:14 ---Moram priznat da sam se nasmijal na ovo  :tongue3:

--- Kraj citata ---
pa to je već svima jasno da ti imaš vodenu kopiju i da nisi ko svi ostali! :toothy10:

eladio:

--- Citat: dhorvat - 24 Veljača, 2009, 20:41:14 ---Moram priznat da sam se nasmijal na ovo  :tongue3:

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

..nego znaju svi sta sam mislio  :redface: , kinezi su poznati da ne pametuju vec koriste neke varijante vec gotovih rjesenja pa to nekako copy pejstaju :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: eladio - 24 Veljača, 2009, 22:01:39 --- :icon_biggrin:

..nego znaju svi sta sam mislio  :redface: , kinezi su poznati da ne pametuju vec koriste neke varijante vec gotovih rjesenja pa to nekako copy pejstaju :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ma znaš da se ja zafrkavam  :toothy3:

Ali baš mi jebeno zvuči "vodena kopija"  :toothy12:

Ili ja bi reko kopija vodene yamahe. E, to je već stvar s kojom mogu klincima prodavat fore  :icon_thumright:

eladio:

--- Citat: dhorvat - 24 Veljača, 2009, 22:12:41 ---Ma znaš da se ja zafrkavam  :toothy3:

Ali baš mi jebeno zvuči "vodena kopija"  :toothy12:

Ili ja bi reko kopija vodene yamahe. E, to je već stvar s kojom mogu klincima prodavat fore  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kopija yamaha-agregata (sastav je od nekih metala  :icon_biggrin: ) koji se hladi vodom   :visi:

uglavnom, to su jos nagadjanja  :drunken_smilie: , sad treba cekat da dodju pa to sve provjeriti :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju