Tehnički kutak > Tuning skutera
Žice na spidfajtu
Drnda:
--- Citat: vktr - 22 Veljača, 2009, 13:49:09 ---OK nije upitno oće li ovo raditi, pitanje je samo vremena :toothy12:
više ljudi koji su to radili su potvrdili da može.
Ja sam to bio spojio nekak i verglalo je ali nije bacalo iskru.
--- Kraj citata ---
imao i ja taj proble, aj pogledaj kada verglas, baci li iskru 2-3 puta i nema je vise, izgasi i opet daj kontakt i opet tako... to je vjerojatno ako je struja od modela sa el. uljnom pumpom.. treba ukljuciti pumpu i samo staviti da vrti u krug... tako je barem meni bilo.. probaj ne kosta te nista , pa onda javi...
vktr:
ne baci ni jednom iskru, jel to do toga onda?
ako vergla jel to znači da su dobro spojene žice na bravi?
i čemu služi onaj drugi konektor isti je ko za CDI al drukčije su žice poredane i druge boje
Drnda:
ako vergla znaci da je spojeno ok, barem brava.. neznam ti stvarno, moguce da ti je do bobine... mozda je do nje bilo i cijelo vrijeme :happy6: ... ja ima jednu od speed fighta, jer sam kupio je.. a ispostavilo se da je do te el. pumpe ulja.. jer ako vrgla, znaci da ima struju i sve ali ako ne baca iskru lako je moguce da je do bobine , kabla i lulice.. alo ti treba javi na PM
Hrga:
ma nije do bobine, nisu dobro zice spojene na bravi... moram vidit pa javim do toga je 100%
Drnda:
u mene nij tako kao u tebe, u mene je zalemljeno unutar na okruglu plocu.. ovako u mene ide, crna pa ispod nje crvena, pa ispod crno bijela, pa zelena, ima jos jedna crno crvena zica ali ona je ispod njih negdje pa nisam vidio, a sada me zanima smiju li zice te biti sa tovatnom mascu premazane cijelom duljinom...kao i konektori
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju