Ostalo > Foto, video, music...

za one malo jaceg zeluca :)

<< < (13/14) > >>

neer:
ja mislim da je rimso to postao na forum davno pa sam ja automatski izbrisao jer se radilo o pederluku dok nisam skupio cmar i pogledao do kraja aaaa ja sam vristao a onda cijeli dan mucio buraza stim donijeo mu laptop dok je jeo pa se prvi put preznoio pa spava jadan covijek doso s posla haha ja pojacam do kraja da se cuje ono pooop kad pukne staklenka popizdi pa se dere jemti pedercinu blesavog goni to aaaaaa dere se prejak video...boky jesi se uvatio za pakšu ja bome jesam lega ono krvustine majku ti drogašku ***** ubio bi ga naguro bi mu širajzlu ludog jozu sto pece hamburgere i njegovu modificiranu kamp prikolicu kuinju j#bo mu ja mater bolesnu   :toothy3:

speedburn2:

--- Citat: speed - 23 Veljača, 2009, 23:52:10 ---a ipak si pogledao do kraja :toothy3:

--- Kraj citata ---
jbt sta sam znao da ce od supka kremenadle delat  :sad3:

ivanm:
od moje frendice frend ušao u zavoj prebrzo, mislim pogodio drvo i presjeklo ga na pola, po sredini, noge i guzica na jednu stranu, torzo i ruke na drugu.. strava..

White:
Gledo prije...fora ali  :sad1: :sad3:

neer:

--- Citat: ivanm - 24 Veljača, 2009, 08:41:02 ---od moje frendice frend ušao u zavoj prebrzo, mislim pogodio drvo i presjeklo ga na pola, po sredini, noge i guzica na jednu stranu, torzo i ruke na drugu.. strava..

--- Kraj citata ---
ja bi htio biti od tvoje frendice prijatelj
a jbt sto si iskoristio priliku da ispricas morbidnu pricu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju