Ostalo > Foto, video, music...
za one malo jaceg zeluca :)
PROOF:
--- Citat: gigo_sf2 - 23 Veljača, 2009, 19:02:35 ---http://www.net.hr/crnakronika/page/2008/04/04/0671006.html
--- Kraj citata ---
tocno to...
neer klikni u donjem desnom uglu ignore nekaj.......
neer:
daj ej jadan covijek pa scime ga je to isjeka s nekom macetom ..ma to moze napraviti samo covijek koji nije bas ok s svojom psihom .strasno nesto boze dragi nekad se zapitas sta se njima mota po toj bolesnoj glavi sta ih to tjera da naprave nesto tako morbidno,bolesno,zastrasujuce. sacuvaj boze :angry7:
neer:
--- Citat: PROOF - 23 Veljača, 2009, 19:14:49 ---tocno to...
neer klikni u donjem desnom uglu ignore nekaj.......
--- Kraj citata ---
kliknio sam i sad mi je zao u soku sam stvarno bokte mazo doslo mi je da rigam lega pa kako mozes normalno funkcionirat dok ti kolega rezucka nekog lika ..bolestan um..nebi ih ja poslao u zatvor vec pred obitljei da im oni sude .gamad bolesna nema te pravde koja moze zakacit njih osim metka u glavu :angry7:
Brla:
strah me od same pomisli da se meni ili nekom meni poznatom dogodi tak nešto šta su ovi poremećenici radili jadnom tipu :sad1: oni su dokaz da živo zlo postoji i takve netreba stavljat u zatvor da troše hranu nego fino negdje na javno mjesto gdje prolaze ljudi ih povješat ili tak nešt da budu primjer :angry9:
neer:
--- Citat: Brla - 23 Veljača, 2009, 19:24:02 ---strah me od same pomisli da se meni ili nekom meni poznatom dogodi tak nešto šta su ovi poremenići radili jadnom tipu :sad1: oni su dokaz da živo zlo postoji i takve netreba stavljat u zatvor da troše hranu nego fino negdje na javno mjesto gdje prolaze ljudi ih povješat ili tak nešt da budu primjer :angry9:
--- Kraj citata ---
onda bi bili nalik na njih pa kak su sadama sredili u sobici i vjesalo niko nista nije vidio objesili ga i čiča miča.to je poso kvalitetna i brza eutanazija budaletina koji je zivio u nebesima ali znalo se da ce ga kad tad uvatit ruka pravde i uhvatila ga je i na kraju ga njegova vlastita zemlja ubije.ma brate ja b zvao hrginog dedu da i napoji antifrziom hahaa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju