Ostalo > Foto, video, music...
za one malo jaceg zeluca :)
sven_vx:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Veljača, 2009, 23:35:08 ---Ta ekipa je proslo ljeto tako ubila 20+ ljudi. Nedavno su osudjeni na dozivotni zatvor
Proggoglaj Dnepropetrovsk maniacs za detalje
--- Kraj citata ---
ma nije mi do gledanja...ovaj video sta si stavio sam pogledo 20sekundi i sve mi je bilo kristalno jasno...ta ruska mafija i ti divljaci ostali to je sve ludo u glavu da nemres vjerovat :'(
3alfa3:
--- Citat: sven_sp180 - 22 Veljača, 2009, 23:36:32 ---ma nije mi do gledanja...ovaj video sta si stavio sam pogledo 20sekundi i sve mi je bilo kristalno jasno...ta ruska mafija i ti divljaci ostali to je sve ludo u glavu da nemres vjerovat :'(
--- Kraj citata ---
To su ukrajinski teenageri, a nikakva ruska mafia. Ubijali su iz zajebancije. PRestrasno
sven_vx:
Ni ruska mafija nije nista gora od njih...ja bi ih sve poredo i od reda ubio...ali nazalost sve vise ima takvih idiota...sva sreca pa u nasoj drzavi "nema# takvih...mozda ima njih par ali nikada nisam cuo ni vidio nesto takvo da je bilo kod nas
PROOF:
napisi najkrvavija ubojstav hrvatske mafije na google..ja mislim da na net.hr imas nekih 10 kom..ali najace je kaj nikad nisu nikog uhvatili...
ivan007:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Veljača, 2009, 23:27:57 ---Nakon ovog mi ne pada na pamet vise klikat na linkove koji bi mogli imat slican sadrzaj:
http://www.theync.com/media.php?name=7421-russian-murder-video
--- Kraj citata ---
dragog ti isusa ***** pa ovo nije normalno.......tolko ga muce i sto je najtuznije covjek neumre odma nego jos dise i bori se.ovo je tolko gnjusno da neznam sta bi jos rekao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju