Ostalo > Foto, video, music...

plavi fićo jučer na Selskoj

<< < (3/3)

Crazy Kuree:
šteta što to više policija ne vozi, na zadnjem ih obilaziš i mašeš a oni te nemogu stić  :toothy12: :icon_biggrin:

ivanm:
bilo je u yugi dosta nabrijanih presretača..
neznam za fiću, al znam da su plavobijeli jugići uredno bili nabrijani na 100+ks, imali su mašine 1.3 sa svim doradama, znam jer je susjedov frend tada radio u servisu gdje su ih slagali..
sav ovjes je bio ojačan, imali su puno bolja svojstva od yugića koje si kupio u dućanu, čak i od GVX-a..
općenito su yugići i fićeki iz srbije bili puno bolje kavilitete od onih koji su se prodavali u hrvatskoj, a to je i logično, kod nas je dolazio škart..

3alfa3:
Cini mi se da je bas taj fico uredno registriran jer nema rotirku i takve stvari. Bio na TV-u nedavno prilog o tunerima Jugica pa je i taj auto bio prikazan i auto je uredno regan na ZG rege

DvdAerox:
takvih ima kod nas isto kada su maskare.... a vidim da su i na onom videu bile pa me ne cudi...

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Veljača, 2009, 12:26:32 ---Cini mi se da je bas taj fico uredno registriran jer nema rotirku i takve stvari. Bio na TV-u nedavno prilog o tunerima Jugica pa je i taj auto bio prikazan i auto je uredno regan na ZG rege

--- Kraj citata ---
naravno.. registriran je..
idealno bi bilo da ima plave ex. yu murijačke table al to bi mu skinuli...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju