Tehnički kutak > Tuning skutera
KOSO GP sat-spajanje RPM žice?
kiza-iz-kvarta:
http://kosoeurope.com/shop/media/pdf/Runner-VXR-wireing.pdf
žica koja se nalazi iznad bobine(nacrtane 3 munje) je shema za 180fxr,a ova shema gdje žica dodiruje bobinu je za vxr 200,kao i ova prva slika gdje treba zamjenit žice u jacku sa 8 žica(to zanemarite jer je to za 200 vxr)
3alfa3:
Ja sam to shvatio tako da zica obrtaljke mora biti 20cm udaljena od bobine u bilo kojem smjeru gledajuci, a spojena na kabel izmedju CDI-a i bobine
kiza-iz-kvarta:
ne znam,jel moguće da bobina na 180-ki stvara tako jako magnetno polje,da rpm žicu treba spoijt negdje u krugu 20cm,a ne na nju? :dontknow:
3alfa3:
Ne znam, ali ne vidim kako bi se mogla chukica spalit omatanjem zice oko bilo kojeg kabela. Mozda bi samo ocitanje bilo lose, nikakvo ili krivo, ali stetu napravit - sumnjam.
Uglavnom, probaj kao sto upute kazu - 20tak cm udaljeno od bobine prema CDI-u
Zapravo, jesi siguran da se ona treba omotati? Moguce da ju treba bas spojiti na tu zicu. jer od CDI-a prema bobini ide samo signal kad da bobina opali, a bobina struju dobiva preko drugih zica
speedburn2:
ja isto mislim da se omotava kao na 50-ici, a ovo je isto kao sta je receno 20 cm od bombine,
a za ovo od auta dal moze spojiti moze, al onda ja mislim da ide direkt na bombinu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju