Tehnički kutak > Tuning skutera

f12 se guši

<< < (6/8) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: tomof10 - 21 Veljača, 2009, 23:10:01 ---moras semering izvadit a to mozes jedino da sve rastavis skines radilicu i semering izbijes sa nekom cijevi koliki je i on i tako ih poslije stavis kad lezajeve namotiras

--- Kraj citata ---
nemoj pričat gluposti ovo je minarelli... izvadiš s nožem il kvačicom nekom onaj od strane variomata a ovaj od magneta ima kapicu tak da je dječa igra taj skinit

benelli:
karb smo ocistili i nije zacepljen a i mokra je svjecica,sutra cu mu reci da pogleda te semeringe ako ja nestignem ic do njega,al meni je struja sumljiva sad neznam dal moze sta bit sa namotajima il tako nes

tomof10:
pa i u mene je minarelli pa sam ih onako skido sad neznam kako si ti al nemoje se pravit pametan

Drnda:

--- Citat: tomof10 - 21 Veljača, 2009, 23:31:39 ---pa i u mene je minarelli pa sam ih onako skido sad neznam kako si ti al nemoje se pravit pametan

--- Kraj citata ---
ja sam svoga sa strane variomata skinuo sa sarafcigerom...

dhorvat:

--- Citat: benelli - 21 Veljača, 2009, 23:15:11 ---karb smo ocistili i nije zacepljen a i mokra je svjecica

--- Kraj citata ---

Znači ili negdje na trenutke vuče falš pa ga zaguši (nedovoljno stegnuta prirubnica ili neš slično) ili struja. Znači dovod goriva nije sigurno kad svjećica ostaje mokra  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju