Tehnički kutak > Tuning skutera

f12 se guši

(1/8) > >>

benelli:
prijatelj mi ima malaguti f12 tj pahantom vodeno hlađenje,prije dav tjedna pocelo ga je to zajebavat.dode ujutro i proba ga upalit i nece dode poslje pola sata i on upali onda radi dva tri dana dobro i onda opet isto,iskru baca pošpricao je sve spojeve ssa wdom stavio drugu centralinu i bobinu i onda opet upali i radi parkira ga oce ga ponovo upalit i nece,i tako cjelo vrijem nekad pali nekad ne.dok prosli tjedan mi smo bili se vozit i stali mi ispred kafiča išli nes popit dode on da ga upalit i on nece i pokusavao je pola sata ga palit i nista,drugi dan ujutro pokusa ga upalit i nema sanse vise da pali,skinuo je masinu promjnio je klip i cilindar i sklopio je masinu sad smo je stavili gore i sad upali svaki put radi par sekundi i onda se ugasi(upali das mu gas primi par sekundi i onda se ugasi.sta bi to moglo bit :help:

dhorvat:
Prvo pogledajte fergazer i dovod goriva (zaštopano ili ne), pa provjerite da li vakum pumpa radi normalno, pa nakon toga vidjet u kakvom su stanju lamelice, probati sa drugom svjećicom... i ako ni to ne rješi problem, možda su onda namotaji otišli ili kabel od bobine do lulice  :dontknow:

Drnda:
upravo htio napisati ali me horvat stigao..

benelli:
fergazer je ociscen,svjecica dobra cjev nije zastopana jedino ako mi mozes malo razjasnit tu pumpu za vakum

Po?etnik:
ja mislim da je to  sve zbog ovih niskih temperatura i da bi se trebalo na karb spojit crijeva da ga griju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju