Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner tuning
Tumbler:
ma nije sad novac ni problem ja sam sakupio ja mislim dosta nego htio bi da to slaze netko ko se razumie i kome to nebi bilo pravi puta
Kenny:
Uf , pucaš visoko bogami... jesi li ikad vozio nakitan skuter? mislim da bi bio zadovoljan i sa puno manje ovo je bacanje para
ichko:
Ako bas imas slabo znanje u tom segmentu nebih ti preporucio da ides na takav setup,posto to nije bas da se slozi i samo vozi,ima tu posle dosta zezancije i odrzavanja, a ako ne znas oko toga to ti nece bas isplatljivo biti, zato za pocetak slozi neki base setup, pa pocni ucit o masinama, pa kasnije slazi jace .... Evo npr ovako nesto:
kit:TP tor trophy
auspuh: ZX, reverse, stage6 pro replica....
malossi multivar 2000 variomat
karb 17.5 ili 19mm sa preradjenim airboxom
uz naravno stelovanje sa rolicama, diznama, federima kvacila.... tu jos dodat i kelvar remen.....I ne moras mijenjati radilicu nego samo lezajeve i semeringe....
dino_sk:
mislim da ti inerotor nije potreban na takvom setupu osim ak nezelis zavrsit na high endu :toothy11:
Tumbler:
ok puno vam hvala na pomoci neznam mislo sam jaci setup jer se bojim da ako slozim base da ce mi za nekih mjesec dana biti pre slabo pa sam onda bacio novac
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju