Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Neos 50ccm - Koji kit staviti?

(1/4) > >>

jgo:
Pozz,

razmišljam o 70ccm kitu, što bi sve preporučili (mjenjati) i koji 70ccm kit?

Koliko bi se dobilo na ubrzanju i maksimalnoj brzini kada bi stavio kit od 70ccm AC Malossi -SPORT, veću diznu (Gurtner PY12 sada je 74 (standard) stavljao bio 80 ili 85), teže rolice i tvrđi centralni feder i tvrđe federe spojke?

Jel znate nekoga tko nabaljva kitove i popratne elemente u ZG povoljnije od nekih ovlaštenjaka?

Dali je potrebno mjenjati štogoć oko elektronike paljenja, tj. dali CDI od 50ccm paše na 70ccm kitove?

Thnx.

R@kija:
prvo reci kolko bi love ulozio u skut,kolko imas???

jgo:

--- Citat: rakitje00 - 20 Veljača, 2009, 18:52:12 ---prvo reci kolko bi love ulozio u skut,kolko imas???

--- Kraj citata ---

Pa ono da je korisnost najveca, tj. za sto manje uloga to vise performansi  :toothy9:, salim se sta ja znam isao bio do max 2000 kn, gledam da mi se iznad toga onda vise isplati uzeti neki kompletni motor i prijenos od nekog 125ccm skutera (razbijenog ili tako nesto) i pripasati ga na ovu ramu. Ili prodati ovo dodati tih 2000 kn, i jos nesto dodatno para i uzeti kompletan rabljeni 125 ccm skuter (najednostavnije) međutim sa ovime dobivam neki izazov  :headbang:.

juric_16:
prvo i prvo sto kaze rakitje s kolko love raspolazes
a onda auspuh pa multivar i neke finese tako manje a koje puno daju a onda kit

R@kija:
s tolko para ti se ne isplati stavljat kit jer nemas za ostalo onda,uzmi,spuh tipa zx,multivar,rabljeni 17.5 dellorto,malossi rs,i ostane ti jos za federe...mos i kasnije stavit lc getribu,duza je od tvoje ac na neosu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju