Ostalo > Foto, video, music...

di ovo rešit

<< < (3/4) > >>

te-te-ac:
jebga propo biznis..  :angry7:

ali ovak super za dravu sednem i vozim se lagano i čilam unutra  - dodem u OS - na kopici ga parkiram i kad idem doma jos malo se kurcim ispustim i stavim u dep i lagano prst i doma...

jebeno  :glasses9:

Biker(ss):
pa naravno     baza podataka zvana "Biker" sve zna  :toothy11:

Te lopte se nalaze u Vodicama i ima ih na nekim plažama Krka, ovog ljeta bi trebale doći u Rijeku,Pulu,Zarar,Split i Dubrovnik, a možda i u Crikvenicu.
U lopti se može max. bit 15 minuta a ograničenje je 12 minuta. Dok se unutra kuhate odozdola vas voda hladi.

sven_vx:

--- Citat: Marekvz1 - 20 Veljača, 2009, 17:59:15 ---ima toga na moru kod nas,ne znam di točno al bilo na telki.fora

--- Kraj citata ---
u medulinu kod mene...bio sam u tome jebena stvar...jedan klinac je izdrzo cak 20min unutra...skoro je umro jbt

robert:

--- Citat: sven_sp180 - 20 Veljača, 2009, 18:07:54 ---u medulinu kod mene...bio sam u tome jebena stvar...jedan klinac je izdrzo cak 20min unutra...skoro je umro jbt

--- Kraj citata ---
onda su to neki drugi modeli, ovaj što sam se ja blesirao u njemu pa prije ćeš izgubiti snagu trčeći i skakajući nego što se ugušiš.

sven_vx:

--- Citat: robert - 20 Veljača, 2009, 18:37:17 --- onda su to neki drugi modeli, ovaj što sam se ja blesirao u njemu pa prije ćeš izgubiti snagu trčeći i skakajući nego što se ugušiš.

--- Kraj citata ---
ima unutra zraka za nekih 30min,ali nemozes,cijelo vrijeme trcis ko hrcak unutra i umoris se brzo...sve u svemu jebenica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju