Tehnički kutak > Tuning skutera

Izrada prigusivaca za spuh

(1/2) > >>

Drnda:
imam narda i ukraden mi je prigusivac...
zania me posto je ona tube bila od neke vrste plastike i dosta tanka, moze li se od vodovodne cijevi pvc napraviti plast taj...
i ima li kupiti igdje vec splje cijevi ( da ima rupice po sebi) htio bih sam napraviti top ali neznam hoce li se ta pvc tuba istopiti od topline...

doc-sr150:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Veljača, 2009, 16:44:09 ---imam narda i ukraden mi je prigusivac...
zania me posto je ona tube bila od neke vrste plastike i dosta tanka, moze li se od vodovodne cijevi pvc napraviti plast taj...
i ima li kupiti igdje vec splje cijevi ( da ima rupice po sebi) htio bih sam napraviti top ali neznam hoce li se ta pvc tuba istopiti od topline...

--- Kraj citata ---
neče ti ta plastika izdržat tu temperaturu,po meni... :dontknow:

DvdAerox:
Ma sta nisi reko da si naso onog sta ti ga je maznuo?

neer:
ma uzmi neki od zx-a nesto glavno da se nedere...nabavis cijev od inoxa ili pitas haca neka onaj miklic napravi covijek radi dosta kvalitetno auspuhe kontam si da nebude skupo nesto  :frajer:

Drnda:

--- Citat: DvdAerox - 20 Veljača, 2009, 16:52:10 ---Ma sta nisi reko da si naso onog sta ti ga je maznuo?

--- Kraj citata ---
nasao sam, ali se u to uplelo jos nekoliko ljudi, tako da prvo zeli saznati svakome adrese da krenem po kucaa pustati krv..
a neer, ja to zeli sam napraviti, to najvise volim..  samo od cega plast napraviti , ne zelim od lima jer onda ce se to lagano ulupiti...mozda nekako skontam napraviti od pocincanog lima on drzi temp.. samo kako ga lijepo zavariti da se ne vidi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju