Tehnički kutak > Tuning skutera
polini corsa-preformanse
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 01 Ožujak, 2009, 21:24:31 ---To je jos i prihvatljivo, sa ovim drugim (starijim) tipom oscilacija okretaja je barem 1000rpm.
--- Kraj citata ---
Uf...
Neprihvatljivo
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Ožujak, 2009, 21:26:10 ---Uf...
Neprihvatljivo
--- Kraj citata ---
Mozda bi se dalo nesto postici detaljnijim postelavanjem, ali to se odmah vidi da ne valja...
Chupsy:
alfa ovo tvoje je linearno, al ja nemam taj pregib tak jako
ovo baš na pola mijenja kut
čemu ljubičasti feder? bezvezno opterećenje na polutku... neće remen nikam pobijeć ni sa bijelim a sa ljubičastim će i to koljeno na polutci doći do fest izražaja
3alfa3:
--- Citat: Chupsy - 01 Ožujak, 2009, 21:30:35 ---alfa ovo tvoje je linearno
--- Kraj citata ---
Skoro, ali nije
--- Citat: Chupsy - 01 Ožujak, 2009, 21:30:35 ---čemu ljubičasti feder? bezvezno opterećenje na polutku... neće remen nikam pobijeć ni sa bijelim a sa ljubičastim će i to koljeno na polutci doći do fest izražaja
--- Kraj citata ---
Meksi od ljubicastog mi samo pojacava razliku u okretajima prije i poslije promjene kuta na polutkama.
Znam da tvrdji centralni stvara gubitke snage u prijenosu, ali meksi meni ne radi kako treba. Mozda zeleni, ali njega nemam. Sa bijelim mi je znao i remen proklizat na startu tako da sam se odlucio za ljubicasti
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Ožujak, 2009, 21:34:33 ---Meksi od ljubicastog mi samo pojacava razliku u okretajima prije i poslije promjene kuta na polutkama.
--- Kraj citata ---
Ovo je izrazeno kod polutki koje nemaju tako "linearno" sirenje, npr. kod minarellija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju