Tehnički kutak > Tuning skutera
polini corsa-preformanse
3alfa3:
--- Citat: Chupsy - 28 Veljača, 2009, 22:44:02 ---ali ja ne kužim u čem sam ja poseban, slago neki dan isti setup na drugi motor jednako dobro ide, nikakvo dr%anj3 po cilindru, serijski duhtunzi, tvorničko paljenje
nikakvo olakšavanje, antifriz sa benzinske, ulje iz dućana, nemam gore nikakvu nasa tehnologiju niš, frgazer prebačen sa sp180, serijske polutke serijski kuplung, serijsko zvono....
NEMAM ČAK NI RUPE NA DEKLU
i imam 90kg
--- Kraj citata ---
A kak si rijesio airbox (jel to onaj veliki), jettao karb, i da li si mjerio skvis (koliki je), koje rolice sad sa nardom imas (getriba je malossi primar?)?
Chupsy:
a znaš sve al napisat ču još jednom
airbox je prerađen po malossi uputama i to je onaj veliki, frgazer na takvom airboxu paše točno od sp180, ja sam mijenjo dizne i došo do dizne 88-90!
serijska dizna u karbu od spa je 90 tako da to ide plug n play
malossi primar
rolice 5.0, bijeli centralni
e sad skviš, nemam pojma kolko je, kolko je sa serijskim dihtungom
3alfa3:
--- Citat: Chupsy - 01 Ožujak, 2009, 21:02:21 ---a znaš sve al napisat ču još jednom
airbox je prerađen po malossi uputama i to je onaj veliki, frgazer na takvom airboxu paše točno od sp180, ja sam mijenjo dizne i došo do dizne 88-90!
malossi primar
--- Kraj citata ---
Ja sam isto imao na takvom setupu 5g rolice, ali sa serijskom getribom i ljubicastim centralnim. Vrtio sam oko 11300 kroz ubrzanje jer bi inace imao rupu u prijenosu.
Skvis je kod mene sa standardnim dihtungom za repliku (nazalost) 1.3mm i to je zapravo lose. Kod nekih ljudi je i gora situacija - cak do 2mm zna biti sto je smijesno. Meni bi odgovarao 0.9-1.0mm, ali lijen sam sve skidati i traziti majstora koji bi to obavio bez da osteti nikasil koji voli pucat i mrvit se.
Slijedeci kit ce biti obradjen po tom pitanju prije prvog paljenja.
Koje ti okretaje imas kroz ubrzanje?
SlowRider:
--- Citat: Chupsy - 01 Ožujak, 2009, 21:02:21 ---a znaš sve al napisat ču još jednom
malossi primar
--- Kraj citata ---
i vjerojatno imas noviji tip piaggio serijskih polutki (134mm) koje se skoro linearno sire i ostvaraju jako dobre rezultate.
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 01 Ožujak, 2009, 21:07:32 ---i vjerojatno imas noviji tip piaggio serijskih polutki (134mm) koje se skoro linearno sire i ostvaraju jako dobre rezultate.
--- Kraj citata ---
On ima "neke cudne" od Libertija koje su skroz linearne. Cudno, jer u svim katalozima pise da su iste i za liberti i za nrg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju