Tehnički kutak > Tuning skutera

polini corsa-preformanse

<< < (15/21) > >>

ami trade:
polini gus racing(više se ne zove corsa) - 140.0183/R polini deklarira 12,2ks kod 11500okretaja
polini aluminij - 140.0188 polini deklarira 11,4ks kod 10700okretaja

po mojim iskustvima bolje motor ide sa ovim gusenim racing kitom, i prednost je što kod zaribavanja postoji speciala

Chupsy:
dobro i ja mažem obadvojicu i kolko onda ja imam ks...

2TDottore:

--- Citat: Chupsy - 27 Veljača, 2009, 10:35:52 ---dobro i ja mažem obadvojicu i kolko onda ja imam ks...

--- Kraj citata ---

ti si chupsonja genijalac i motor ti ide ko kuga i imas onda valjda kak oni pricaju jedno 15ks na kotacu  :laughing11:.....naravno da namazes sve u toj klasi......al tvoj runner mi je fascinatan skroz.......trga volan iz ruke kad sam navinuo full gas a ne cupa na zadnji......to je jebeno postelan motor........  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 27 Veljača, 2009, 13:23:12 ---ti si chupsonja genijalac i motor ti ide ko kuga i imas onda valjda kak oni pricaju jedno 15ks na kotacu  :laughing11:.....naravno da namazes sve u toj klasi......al tvoj runner mi je fascinatan skroz.......trga volan iz ruke kad sam navinuo full gas a ne cupa na zadnji......to je jebeno postelan motor........  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kolko ks ima serijski sp180 u odličnom stanju?

E, chupsijeva runnerica sa MHR replicom ima malo više  :toothy3:

Po?etnik:
21ks

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju