Tehnički kutak > Tuning skutera

polini corsa-preformanse

<< < (5/21) > >>

R@kija:

--- Citat: DvdAerox - 21 Veljača, 2009, 11:34:27 ---11,5ks po polinijevom katalogu.. to je najslabiji midrace i ustvari puno njih ga definiraju jacim baseom... da sam u tebi, pod uvjetom da imas piaggio blok, bi uzeo polini sa jednom karikom i w ispuhom, deklarirano ima 15ks po poliniju ali svejedno je jaci od mhr replike a i od dueta najvjerojatnije...

--- Kraj citata ---
koji je to kit onda...il mislis da u corsu stavim klip sa 1 karikom il sta vec???

dino gp1:

--- Citat: rakitje00 - 21 Veljača, 2009, 12:18:19 ---koji je to kit onda...il mislis da u corsu stavim klip sa 1 karikom il sta vec???

--- Kraj citata ---

Polini alu...

http://cilinder.si/?pageId=142&langId=8

3alfa3:
Polini alu je skoro isti kit ko i corsa. Kakvih 15 konja.... Pa da stavis na skut Polini Evolution kit i spuh mozes ocekivat toliko ako ne stelas skuter kako treba. A uz malo "srece" niti toliko.

Rakitje00, koliko zelis imat konja na kotacu? Kad to kazes, onda cu ti reci odprilike kaj sve trebas

dino gp1:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 12:40:56 ---Polini alu je skoro isti kit ko i corsa. Kakvih 15 konja.... Pa da stavis na skut Polini Evolution kit i spuh mozes ocekivat toliko ako ne stelas skuter kako treba. A uz malo "srece" niti toliko.

Rakitje00, koliko zelis imat konja na kotacu? Kad to kazes, onda cu ti reci odprilike kaj sve trebas

--- Kraj citata ---

Niti meni nije jasno od kud tih 15 ks, taj polini alu je po ovome na cilinder. si samo 1 ks jači od corse i isti kao mhr i manston replica :)

DvdAerox:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 12:40:56 ---Polini alu je skoro isti kit ko i corsa. Kakvih 15 konja.... Pa da stavis na skut Polini Evolution kit i spuh mozes ocekivat toliko ako ne stelas skuter kako treba. A uz malo "srece" niti toliko.

--- Kraj citata ---

ma po cemu je isti??????

drugo, citao sam o mnogo njima koji su isli sa gize na alu i uopce nije isto... a sta se eva tice ako ti nije nastelan nece ti ni jedan kit ici...

zadnje dodji u porecu i probaj ovdje neke od par skutera sa evolutionom, vjeruj mi tu ih ima pun k**ra* pa ces se uvjerit.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju