Tehnički kutak > Tuning skutera

nekoliko pitanja...

(1/3) > >>

ChRiStIaN:
Eo primjeti oda mi se serdarevic malo klima...na djelu di feder drzi kad ga ulovis ima lufta i ide lijevo desno, nisam primjetio da idu plinovi tud van nego mi je cudno malo kak to tak ide...Jel to normalno il ne, kaj poduzeti? Eo na sliki je s crvenim oznaceno di se razdvaja spuh kad ga micem lijevo-desno...

I jos jedno pitanje...dajte vi kaj imate runnere pogledajte u far unutra...meni je cudno kak mi kratko svijetli makar imam xenon...pogledajte zarulju unutra a vidite kolko je crnilo oko zarulje, pa mislim da je neko rezao far kad je stavljan xenon i sj#bo zrcalo unutra...

Eo razlika liejvo kratko svjetlo zarulja a desno dugo...desno nema tog crnog okolo...

:help:

Marekvz1:
skini serdarevića. :laughing7: :laughing7:

ChRiStIaN:

--- Citat: Marekvz1 - 20 Veljača, 2009, 19:20:26 ---skini serdarevića. :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Gle, jedno je zajebancija a drugo kad ozbiljno pitam!  :nono:

off: pojede leov-a tvog u zvuku i performansama :P

Marekvz1:
zezam se,skužil ti to il ne.ne pojede ga,više ga nemam :icon_tongue: :icon_tongue:,a i leo je pravljen baš za moj skut tak da...al to je off

neće otvorit sliku da vidim di se klima,ovak ne vidim.

Po?etnik:
mozda nije izraden u dobrim tolerancijama pa da ima lufta  ??? jer koliko ja vidim to se spaja u 2 dijela

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju