Sportski kutak > Sve vezano za utrke

pomoć u vezi utrka skutera klasa 50

<< < (3/6) > >>

divljakusa:

--- Citat: ChRiStIaN - 21 Veljača, 2009, 14:19:16 ---di bus ti u splitu vijezbal motokros daj mi samo to reci?! Motokros je pun k zahtjevan, nije to sam tak sjest i vozit bokte...ja vozim motore vec 10 godina, i vise, sjeo sam nedavno na wr400f krosera i nakon pola sata voznje kroz sumu nsiam vise ruke osjecao...

--- Kraj citata ---
motokros moŽe trenirat di god hoĆe....bar tam ima krŠa i Šuma...zapelja se po onim puteljcima i dere....a zahtijewan je ko i swaki motosport...bez kondicije nemreŠ u niČem wozit.....btw....wozila sam quada na motocrossu tak da znam.....

divljakusa:

--- Citat: solda - 20 Veljača, 2009, 19:30:40 ---da mi je nac neke sponzore u vezi opreme vozia bih  ovu sezonu!!!!!ako ko ima kakav savjet dobro bi mi dosa

--- Kraj citata ---
u danaŠnje wrijeme naĆ sponzore je isto ko i zgoditak na lotu.....niŠ ti tu nema bez mame i tate....:)

Drnda:
jesi li vozio do sada igdje skuter ili motor, jer trebas znati jebeno voziti..
ja bih mogao sebi naci sponzore bez nekih velikih problema, ali nebi to bile neke svote love...
koliko bi trebalo potrositi love za trke skutera ako ne kontamo tunning skuta

Iwo SR Tuono:
sponzor si sam sebi jedino jer velike firme nemaju interesa za sponzorirat sportove koji nisu medijski eksponirani, a ja nisam ni u jednim novinama i na TV-u vidio da se vozi PH skutera

AdrO:
e primjetio sam da se uglavnom zipeki i raneri voze na trkama,..a zašto ne recimo srka ili aerox??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju