Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Aerox 70ccm GHOSTRIDER....dobar filmić....

<< < (18/22) > >>

STunrider:
hm.. bu ko kaj snimil?? :jerk:

pitaNS:
da....vidim kako su snimili svi koji su obećali.....   :thebirdman:

giannelli:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 24 Veljača, 2009, 21:38:58 ---ne volim da se petljam, ali jace je od mene!! prike, moram ti rec da si malo priglup! ponajvise si komentarisao u ovoj temi, prosuo si pricu kao da si Rossi, a nema te nigde na delu! To je rox 50ccm, za dozvoljenom brzinom 50km/h, tako da sve sto je iznad navedene brzine spada pod rizicno ;) , a ovo je vise od toga! 120 na 2tockica od 13/14 ola ili koliko vec, nebitno... Makaze, sendvic izmedju auta i trotoara, prestizanje sa desne strane, voznja po zadnjem...
Slazem se da nije nista wow, ali daleko od toga da nije riskantno... down to earth ma' nigga

--- Kraj citata ---
buahah znaci i normalna voznja skutera bez blokada je rizicna?
ne pricaj gluposti, da imam skuter kao i on na filmu, da je moj, da ga znam u dusu, vozio bi ga po svom gradu isto kao on, lik je odlicno vozio, ali svatko od nas to moze.

dhorvat:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 24 Veljača, 2009, 21:38:58 ---ne volim da se petljam, ali jace je od mene!! prike, moram ti rec da si malo priglup! ponajvise si komentarisao u ovoj temi, prosuo si pricu kao da si Rossi, a nema te nigde na delu! To je rox 50ccm, za dozvoljenom brzinom 50km/h, tako da sve sto je iznad navedene brzine spada pod rizicno ;) , a ovo je vise od toga! 120 na 2tockica od 13/14 ola ili koliko vec, nebitno... Makaze, sendvic izmedju auta i trotoara, prestizanje sa desne strane, voznja po zadnjem...
Slazem se da nije nista wow, ali daleko od toga da nije riskantno... down to earth ma' nigga

--- Kraj citata ---

Uf... da vidite vi našeg 2TDottore i njegovu rizičnu vožnju... Ovo je (ispričavam se na izrazu) goli k#rac naspram njega kad ga puhne insipiracija. Dam mu svog roxa i dođe za 10 minuta od Samobora do autobusnog kolodvora u zagrebu u sred špice  :laughing9: :laughing9:

sandro-sr:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 11:13:38 ---Uf... da vidite vi našeg 2TDottore i njegovu rizičnu vožnju... Ovo je (ispričavam se na izrazu) goli k#rac naspram njega kad ga puhne insipiracija. Dam mu svog roxa i dođe za 10 minuta od Samobora do autobusnog kolodvora u zagrebu u sred špice  :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9: :laughing9:
lijepo ide aerox

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju