Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Aerox 70ccm GHOSTRIDER....dobar filmić....

<< < (13/22) > >>

Bokygs:
Rox hebeno ide... :headbang:
btw.zna li tko kako se zove pjesma iz toga videa,imam je na kompu,al je nemogu nać jer neznam kako se zove :icon_biggrin:

sven_vx:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 21 Veljača, 2009, 13:54:35 ---ajde sad svi kenjci kojima ovo nije riskantna voznja da snime svoj filmic, bez izgovora "kako cu zalepit kameru" i slicno... da vidimo dela :frajer:

--- Kraj citata ---
ti si dragi decko zabrijo...reko sam da cu snimit i snimit cu...nemoj ti meni govorit:bez izgovora "kako cu zalijepit kameru"jer to nije izgovor i lijepo sam reko da neznam di da stavim kameru...kada slozim kameru cu snimit i daj se smiri malo jbt sta si lud tako... :nono: :nono: :nono:

MaLi_OdvALjivAc:
prijatelju, ne znam zasto si se ti pronasao u mom postu

sr-dream_vk:

--- Citat: sven_sp180 - 19 Veljača, 2009, 23:05:43 ---Po meni je ovo normalna voznja...u cijelom filmicu nisam vidio di je tip bas full riskiro... :dontknow: :happy6:

--- Kraj citata ---

slazem se....svako je majstor u svom gradu...jbt ovaj skoro zna koji ce auto gdje proci..tak da mislim da ovo nije riskantno..svako od nas zna u svom gradu di moze brze a di lakse..tak..da.......INACE LIJEPA SNIMKA ..ROX ODLICAN

gun_rider:
ma vi ste hrpa budaletina...idete se tu kurčit kako ste ludi da ispadnete face neke...grow up :cya:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju