Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Aerox 70ccm GHOSTRIDER....dobar filmić....
renato-25:
Dosta riskantna vožnja ali lepo za pogledati ! ! ! (mislim da nije bilo na forumu)....
[/quote]
To si dobro rekao
sven_vx:
Neka vam chupsy snimi jedan filmic da vidite...fakat se vozi jebeno a riskira full... :confused5:
Daj molim te dean skuliraj se...pa ovaj ne riskira nista...mogu i ja u ulici napucat full gas i vozit se 120km/h...i vozit se po zadnjem...ovo je k**ra* a ne voznja :jerk:
180fxr:
daj pogle kak ulazi medu aute bokte.... ovaj i chupsy mogu zajedno kupit grob.... :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1: bas cemo uzet mob koji ima dobru kamer i zakeljit ga kod nekog naprijed na masku...... i snimat u sub.... ak bude kod chupsy-a nece bit fora.... mi se necemo vidjet na filmu.... :toothy10: Treba ga meni zakeljit posto sam ja uvijek zadnji.... :confused5: :laughing6: :laughing6:
pitaNS:
--- Citat: sven_sp180 - 19 Veljača, 2009, 23:11:25 ---Neka vam chupsy snimi jedan filmic da vidite...fakat se vozi jebeno a riskira full... :confused5:
Daj molim te dean skuliraj se...pa ovaj ne riskira nista...mogu i ja u ulici napucat full gas i vozit se 120km/h...i vozit se po zadnjem...ovo je k**ra* a ne voznja :jerk:
--- Kraj citata ---
ae sad...ti ovo zoveš sranje vožnjom? pa nije na pisti nego u gradu šta bi ti više...Uostalom lepo je snimljeno, zanimljiv filmić...
sven_vx:
--- Citat: pitaNS - 19 Veljača, 2009, 23:16:28 ---ae sad...ti ovo zoveš sranje vožnjom? pa nije na pisti nego u gradu šta bi ti više...Uostalom lepo je snimljeno, zanimljiv filmić...
--- Kraj citata ---
A nije sranje voznja,ali tip nista ne riskira...ja sam mislio da kada pokrenem filmic da cu gledat kak frajer prolazi izmedu auti sa 100km/h po zadnjem i ta sranja,a ne ovo.vozi se iza auta i kada vidi razmak od 3m krene pretjecat...kazem ti u subotu cu zaljepit chupsyju fotic na motor i nek se vozi po gradu i otvorenoj cesti di su guzve pa da vidis...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju