Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco Super 9 AC

<< < (4/6) > >>

runnersp49:

--- Citat: sanatorium - 20 Veljača, 2009, 14:34:02 ---pa zato ima el. blokada ( cdi ) isto taka i starij super 9 imaju l. blokada ( cdi ) ali novi nemaju i da imaju piksnu koja celosno se menja so skidanje blokade

--- Kraj citata ---

braco ovo zadnje ne kužim,al nema veze,jer lik nije napiso koja je godina krmko   :dontknow:

sanatorium:

--- Citat: runnersp49 - 20 Veljača, 2009, 14:38:57 ---braco ovo zadnje ne kužim,al nema veze,jer lik nije napiso koja je godina krmko   :dontknow:

--- Kraj citata ---

ej onaj dio gde stoj varijator ( okrugli cilindricni deo neznam kako se vika ) taj celosno se menja stava se novi bez blokada

dhorvat:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Veljača, 2009, 09:35:31 ---koji on onda karb ima kada su toliko velike dizne...

--- Kraj citata ---

Nemora značit ako je velika dizna da ima puno benzina. Ako ima "tupu" iglu tipa kako je kod mene (A12) onda treba veća dizna.

DaBo:
Mora bit veća dizna. Blokade su ti na spuhu, kvačilu i na karbu. Za detalje neznam..nisam sam to radio.

sanatorium:

--- Citat: DaBo - 20 Veljača, 2009, 16:01:03 ---Mora bit veća dizna. Blokade su ti na spuhu, kvačilu i na karbu. Za detalje neznam..nisam sam to radio.

--- Kraj citata ---

na kvaclu nema blokada nego na varijatoru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju