Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Subota
sven_vx:
tako smo rekli da idemo preko autoputa i isli smo...neda mi se svadat sad...mi smo debili sta smo isli autoputom i bok... :icon_thumright: :jerk:
doc-sr150:
--- Citat: dino_sk - 21 Veljača, 2009, 19:17:40 ---i ja velim :icon_thumright: sad mi je drago da nismo ostali jer bi i mi u zapresicu zavrsili :laughing6:
--- Kraj citata ---
dino nama je bilo ok.. :laughing3:
180fxr:
Ja sam jos cim smo krenuli od bille reko svenu da se vozi 50 da nas stignete. on je reko ma daj ajde...necu se vozit 40 po autoputu....... ja reko aj.. i rekli smo da idemo prek jezdovca a mutavi sven i LUBENICA su otisli dalje na auto put...... i kad smo isli po auto putu kod plitvica.. ja i zuti smo cijelo vrijeme gledali iza sebe i tomma je bio.... kilometar iza ..... i mislili smo ok......a to sto se ti mario vozis ko penzic jebenih 50.....
Tomma te prao i to sam vidio....... sta glumis bokte??? Mislim stvarno mutavo.. a i ovo od svena i malenice isto.. nije im se dalo ic prek luckog...... :redface:
180fxr:
I sven boli me kara ko je a ko nije.... nis me nezanima...... stavljaj slike...!!!!
sven_vx:
--- Citat: 180fxr - 21 Veljača, 2009, 19:41:42 ---I sven boli me kara ko je a ko nije.... nis me nezanima...... stavljaj slike...!!!!
--- Kraj citata ---
sta ko je a ko nije?????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju