Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Subota
doc-sr150:
ja krečem... :toothy12:..pozz
2TDottore:
Ovo kaj ste danas napravili je fakat debilno.Kak vam je palo na pamet da idete na autoput od rotora do jankomira a ja i tomma imamo 50cc.I jos ja uvjeren da cete skrenut za lucko i ic preko rakitja do baumaxa i zato smo tomma i ja krenuli za vama.I ajde ja sam bio zadnji pa sam se toga sjetio pa sam skrenuo za lucko i sva sreca pa me zvao stari na pol puta da dodjem doma pa sam se okrenuo i vratio nazad.A to kaj ste sjebali tommu je najgore ispalo.On vas je pratio a vi se ganjate ko kreteni po autoputu preko motela plitvice i ostavite tommu kilometrima iza umjesto da se vozite oko njega i cuvate ga i on nezna kam treba skrenut i fula skretanje zagreb zapad i ode do zapresica i jos ga je murja skoro zaustavila na autoputu.Sve u svemu necu nikog osobno okrivljavat za to da se ide autoputom al to je jako neodgovorno od vas i ja cu dobro razmislit prije nego cu se ic sljedeci put s vama vozit. :sad1:
Tomma:
--- Citat: 2TDottore - 21 Veljača, 2009, 16:54:05 ---Ovo kaj ste danas napravili je fakat debilno.Kak vam je palo na pamet da idete na autoput od rotora do jankomira a ja i tomma imamo 50cc.I jos ja uvjeren da cete skrenut za lucko i ic preko rakitja do baumaxa i zato smo tomma i ja krenuli za vama.I ajde ja sam bio zadnji pa sam se toga sjetio pa sam skrenuo za lucko i sva sreca pa me zvao stari na pol puta da dodjem doma pa sam se okrenuo i vratio nazad.A to kaj ste sjebali tommu je najgore ispalo.On vas je pratio a vi se ganjate ko kreteni po autoputu preko motela plitvice i ostavite tommu kilometrima iza umjesto da se vozite oko njega i cuvate ga i on nezna kam treba skrenut i fula skretanje zagreb zapad i ode do zapresica i jos ga je murja skoro zaustavila na autoputu.Sve u svemu necu nikog osobno okrivljavat za to da se ide autoputom al to je jako neodgovorno od vas i ja cu dobro razmislit prije nego cu se ic sljedeci put s vama vozit. :sad1:
--- Kraj citata ---
Da fkt niste u redu j#bote...boli vas kurcina,imate 180,200 i 600..kak da vas ja pratim sa 50ccm serijalom??j**** vas i vas autoput...Jos ja ko kreten po autoputu,kamioni me zaobilaze...i spojim se na autoput i vidim dottorea da skrece u lucko,a nisam mu mogo nikako javiti....Samo da se ganjat,nabijem vase ganjanje...
Lav:
Nemam komentara inace nisam došao , bilo mi je zanimljivije sa dragom , al sam zato ispred mala vidio skutere ekipe iz Siska i taman dok smo draga i ja odlazili odlazili su i oni pa sam ih ukratko upoznao ....
Inace sve u svemu ostalo nadam se da vam je ok bilo..... :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: 2TDottore - 21 Veljača, 2009, 16:54:05 ---Ovo kaj ste danas napravili je fakat debilno.Kak vam je palo na pamet da idete na autoput od rotora do jankomira a ja i tomma imamo 50cc.I jos ja uvjeren da cete skrenut za lucko i ic preko rakitja do baumaxa i zato smo tomma i ja krenuli za vama.I ajde ja sam bio zadnji pa sam se toga sjetio pa sam skrenuo za lucko i sva sreca pa me zvao stari na pol puta da dodjem doma pa sam se okrenuo i vratio nazad.A to kaj ste sjebali tommu je najgore ispalo.On vas je pratio a vi se ganjate ko kreteni po autoputu preko motela plitvice i ostavite tommu kilometrima iza umjesto da se vozite oko njega i cuvate ga i on nezna kam treba skrenut i fula skretanje zagreb zapad i ode do zapresica i jos ga je murja skoro zaustavila na autoputu.Sve u svemu necu nikog osobno okrivljavat za to da se ide autoputom al to je jako neodgovorno od vas i ja cu dobro razmislit prije nego cu se ic sljedeci put s vama vozit. :sad1:
--- Kraj citata ---
OVO FAKAT NI UREDU OD VAS
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju