Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (36/76) > >>

3alfa3:

--- Citat: robert - 14 Travanj, 2012, 13:47:12 ---malo tvrđi komadi te majoneze koji privremeno začepe ventilj i onda pukne kad izlete van!
bar mi je tako objasnio jedan frend

--- Kraj citata ---

Da, mozda pomijesana voda sa uljem. Ali kad napunim tank i ispraznim ga na ventil, a ispod stavim cistu krpu, ne vidim nista osim malo vlage.
Al malo ulja sigurno tu izadje jer inace nebi postojali separatori za ulje (i vode) koji se stavljaju na izlaz kompresora ako nesto lakiras pa ne zelis da ti to pokvari posao.

Znaci, normalna pojava, to me zanimalo

robert:
ne mora značit da taj komad ostane čitav jer ga tlak raznese u minimalne komadiće!

3alfa3:

--- Citat: robert - 14 Travanj, 2012, 14:21:51 ---ne mora značit da taj komad ostane čitav jer ga tlak raznese u minimalne komadiće!

--- Kraj citata ---

Moguce.

Nego, ti imas 24l kompresor. Jel i on uljni? Valjda je kad spominjes majonezu

robert:
da i moj je uljni! ali iskreno rečeno do sada nisam obraćao pažnju na to! moram pod hitno nabavit tog ulja

3alfa3:

--- Citat: robert - 14 Travanj, 2012, 14:31:45 ---da i moj je uljni! ali iskreno rečeno do sada nisam obraćao pažnju na to! moram pod hitno nabavit tog ulja

--- Kraj citata ---

Po trgovackim centrima to kosta (litra) 70-90 kuna. U Bauhasu najjeftinije. Al tog bi moralo biti i drugdje (al se meni nije dalo trazit) za manje novce. Pogotovo ako ga ide manje od pola litre pa kupis takvo pakiranje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju