Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (26/76) > >>

Rox-Rab:
imam ja jedan stari kompresor,mislim da je 50l, pumpam ga na max 5 bara zbog njegovih godina da mi ne grune u garazi ili slicno jer ipak neznam jel on hrđav iznutra il nije,tako da idem na sigurno

na njemu imam samo onaj barometar da vidim na koliko je bara, pa sam planirao prije ljeta uzet neki od 50+ litara jer mi se neda slagat opet neki stari pa kupovat oni ventili i druge gluposti

mogu ja sa svojim spricat al mi je problem sta nemam onu posudicu za kondenzat, one cukice i struju da se sam pali i drzi na određenoj vrijednosti tlak,tak da mi je onda malo problem s tim radit...

3alfa3:

--- Citat: pralas - 09 Travanj, 2012, 21:49:44 ---ovaj sto sam sada kupio je navodno sa jačim motorom,garancija je 5 godina,jedini je problem sto treba dosta vremena dok napuni na 8 bara..
--- Kraj citata ---

Koliko mu treba kad je 24 litre, a 2 konja motor?
Moj sa 2,5 konja napuni na 8 bara 50 litara za nesto sitno preko 3 minute

pralas:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Travanj, 2012, 22:04:28 ---Koliko mu treba kad je 24 litre, a 2 konja motor?
Moj sa 2,5 konja napuni na 8 bara 50 litara za nesto sitno preko 3 minute

--- Kraj citata ---
ne znam sada točno,uglavnom kada sam ja dosao kupiti kompresor taj lik me pitao za cega mi treba...ja sam mu rekao prvenstveno za odsarafljivanje i zasarafljivanje matica...onda mi je preporucio taj model sa jacim motorom 2hp,a bio je jos jedan 24l ali sa motorom 1.5hp pa sam uzeo ovaj jaci naravno...

onaj moj stari kompresor je bio isto 24 l(mislim da je motor bio 1.5 ili 2 ks) a cini mi se da je brze punio nego ovaj...
kada ovoga upalim to mi se čini ko cijela vječnost dok ne napuni,mislim nije meni problem sačekati niti mi se zuri ali sam to bas primjetio...
ovaj tjedan moram skidati variomat pa cu izmjeriti koliko mu treba da napuni do 8 bara

3alfa3:

--- Citat: pralas - 09 Travanj, 2012, 22:10:44 ---ne znam sada točno,uglavnom kada sam ja dosao kupiti kompresor taj lik me pitao za cega mi treba...ja sam mu rekao prvenstveno za odsarafljivanje i zasarafljivanje matica...onda mi je preporucio taj model sa jacim motorom 2hp,a bio je jos jedan 24l ali sa motorom 1.5hp pa sam uzeo ovaj jaci naravno...

onaj moj stari kompresor je bio isto 24 l(mislim da je motor bio 1.5 ili 2 ks) a cini mi se da je brze punio nego ovaj...
kada ovoga upalim to mi se čini ko cijela vječnost dok ne napuni,mislim nije meni problem sačekati niti mi se zuri ali sam to bas primjetio...
ovaj tjedan moram skidati variomat pa cu izmjeriti koliko mu treba da napuni do 8 bara

--- Kraj citata ---

Bio sam ja danas isto u Baumaxu i vidio jedan crveni mali sa 2hp motorom i jedan sa 1,5HP motorom. Razlika je sto je ovaj slabiji bezuljni kompresor.

Gledao sam zapravo u par ducana 50 litarske, al ispod 1200kn (bez dodataka) nije bilo nista. I onda otvorim Njiskalo i nadjem ovaj.

neer:
sta sam ja sve sipao u kompresor 5w40
dvotaktol ina sve sto je doslo pod ruku i na kraju kompresor riknuo
moj savjet deci cistite usisni filter kompresora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju