Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (24/76) > >>

alfist159:

--- Citat: doritos - 21 Rujan, 2011, 20:47:46 ---U baumaxu od 50lt, 2ks, ganacija 1god. 899kn

--- Kraj citata ---
799  :icon_thumright:

rrunerr:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Kolovoz, 2011, 16:50:14 ---ja sam uzeo u OBI-ja u mostaru neki gude.. uglavnom isto kao i svi ovi amaterski pistolji.. isto pakovanje kao i kod nas metabo.. sve je isto osim naljepnice proizvodjaca.. a ono.. matice od variomata otpusta na 8 bara pritisku i najjacemu polozaju tj 4...
fali mu malo momenta da bi mogao na manjem tlaku.. ali nisam imao problema nikakvih.. za maticu zvona je dovoljno i 4 bara pritiska za odviti

--- Kraj citata ---

Koliko si platio ovaj pistolj u OBI-u ? Uzeo sam u baumax-u kompresor, na ovoj akciji od 50 l, pa sad planiram i pistolj

Drnda:
110 km, znaci 440 kn, slucajno prolazio pa kupio
uglavnom posve isti kao metabo i neke lijeve marke kod nas, samo u nas su oko 550 kn inace cijene

rrunerr:
Evo uzeo komplet odvijac 1/2 + nastavci u bauhausu za 359 kn  :icon_biggrin:  I odvio do sad 1 saraf - na poklopcu prijenosa VXR-a  ;D  Nego, vi koji ovo duze koristite, koje ulje se koristi za podmazivanje ove sprave ? Gdje ga kupiti i koliko dodje ?

neer:
ja sam koristio ulje za finu mehaniku..u pevecu bocica cini mi se oko 20 kn traje ti pun klinac.....najvaznije je da je pistolj uvijek podmazan !  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju