Ostalo > Foto, video, music...
Povjerljive slike - 2TDottore xD
divljakusa:
--- Citat: 2TDottore - 19 Veljača, 2009, 00:15:05 ---aha......tezina bi ga prevalila nazad.......i to bi onda bila panika i show program .......... iks de
--- Kraj citata ---
neznam baŠ....ja sam Čula dae on gural tebe....da ne odeŠ prema dolje.....xd
dhorvat:
--- Citat: sven_sp180 - 19 Veljača, 2009, 00:12:52 ---hahahaha....horvat papak... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Zapravo su stepenice pod 45 stupnjeva i uz njih je 20 cm široki betonirani spust pod istim kutem. On je htio vidjeti dal mu motor ima snage i na kraju skurio kuplung, a meni ionak kuplung proklizava pa se nisam ni upuštao sa svojih 105 kila u takve ludorije.
Žal mi je jedino kaj ga nisam snimal dok je kuplung pržio :toothy9:
@neer, pa ovo je tema za offtopic a ne slike i filmovi. Inače bi ja stavio tamo :icon_scratch:
2TDottore:
Volim miris frisko skurene lamele.Od tog dana stalker bolje cupa na startu.Izgleda da sam prisilno rastegnuo novi kevlar. :laughing11:
--- Citat: divljakusa - 19 Veljača, 2009, 00:17:03 ---neznam baŠ....ja sam Čula dae on gural tebe....da ne odeŠ prema dolje.....xd
--- Kraj citata ---
krivo si cula.........imas lose spijune......... :beah:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 19 Veljača, 2009, 00:21:35 ---Volim miris frisko skurene lamele.Od tog dana stalker bolje cupa na startu.Izgleda da sam prisilno rastegnuo novi kevlar. :laughing11:
--- Kraj citata ---
Tebi je prisilno skoro puknuo kevlar :laughing9: :laughing9: :laughing9:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 19 Veljača, 2009, 00:26:19 ---Tebi je prisilno skoro puknuo kevlar :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Nemoze puknut novi kevlar.Odma ga reklamiram i zovem malossi u italiju i pisem zalbu :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju