Tehnički kutak > Tuning skutera
dal se isplati kupiti skuter do 9000 kn i dali se da nabrijavati
generic:
nemam pojma zašto mi je ADMINISTRATOR PORUKA zaključao ovu temu ali ću je opet napraviti...............
generic:
JAKO ME LJUTI ŠTO NEKI PAMETUJU DA JE NEMOGUĆE NABRIJATI GENERICA...E PA JA ĆU GA NABRIJATI DO JAJA DA ĆU SE SVIMA SMIJATI...TO ĆU NAPRAVITI KOLIKO SE GOD PATIO,ALI SAMO IMAJTE NA UMU DA ĆE TAJ GENERIC KOLIKO SE VAMA ČINILO NEMOGUĆE NABRIJATI TOLIKO JAKO DA ĆE ME VI PITATI KAKO I TO NAPRAVIO JEL TO MOGUĆE ITD...AKO ROBY44 IMA GENERICA I AKO GA JE USPIO TOLIKO NABRIJATI DA JE ON ZADOVOLJAN A DA NIJE ULOŽIO PUNO PARA ONDA ĆU JA ULOŽITI U TOG GENERICA MAXIMALNO DO 3500 KN I ON ĆE MORATI KOPATI NA MJESTU OD SNAGE A KAD TO NAPRAVIM LIJEPO ĆU VAS POZVATI NA PIĆE I DDA ISPROBATE MOG GENERICA DA VIDITE DA SE I NEPOZNATE MARKE MOGU NABRIJATI DO JAJA...POZVAT ĆU DAT I ROBYJA 44 ON JE ISTO IZ ZG-BA PA NEKA I ON OKUSI SNAGU I MOĆ GENERICA,JEL TAKO!!
P.A.L.A.C:
za 3500kn nema sanse da kopa s mjesta jedino ako ce ga bog dragi odozada pogurat... lol
ovo ti ozbiljno kazem, i opet ponavljam:
sve se moze sredit, sve al piatnje je kako i koliko kuzis?? :dontknow:
Mr J:
Ne znam tko ti je pobrisao temu. Ja sam je bio zakljucao ali sada vidim da je pobrisana... To cemo raspraviti moderatori medju sobom, sumnjam da je netko namjerno pobrisao...
Dogovoreno!
Sredi skuter pa cemo vidjeti kako ce ici... Sretno! :icon_thumright:
generic:
gle p.a.l.a.c oću ti reć da ću za te novce od generica napraviti takvog motora da on nebude bio ko serijski oće neće,neg će vuć bolje neg serijala,valjda znaš kaj ti govorim....nešto me toliko privlači da ga kupim al neznam zašto,ali ću poslušati ono što moja duša i srce govori..... :drunken_smilie: ;D :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju