Tehnički kutak > Tuning skutera
nema prstena na variu a ide samo 60 a ispod dekla čađa od remena.
marko189:
--- Citat: speedburn2 - 18 Veljača, 2009, 13:06:42 ---ta prasina ti je zato sta ti je deklo gore pa nema kamo otic nego se hvata za stjenke, to ces rjesiti tako da na deklu izbusis rupe za bolje hladjenje i kroz te rupe ce zaci i prasina :icon_thumright:
a za to sta neide preko 60 mislim da imas jos negdje blokadu samo neznam di jer bas i nisam vidio taj skut koja je to masina uopce
--- Kraj citata ---
minarelli "kakti" made in china, pise da je talijanski skut a sad pitaj boga ko tu kaže istinu :notworthy:
manilu:
taj remen je malo prelabav, zato skakuće i dere remen, na trćeoj slici se vidi koliko je labav, a i na videu isto, po meni je predug remen
speedburn2:
--- Citat: manilu - 18 Veljača, 2009, 13:10:30 ---taj remen je malo prelabav, zato skakuće i dere remen, na trćeoj slici se vidi koliko je labav, a i na videu isto, po meni je predug remen
--- Kraj citata ---
tocno tako kupi drugi remen stavi lakse rolice, i najvjerovatnije ti je zablokiran cdi, jer to je masina kao na luni, sad neznam jel to kopija minarelli ili original minarelli, jer je to kineski skuter, znaci drugi remen, rolice lakse i odblokirani cdi, njega kupi di si skut kupio, i preporodit ce ti se skut :icon_thumright:
marko189:
hehe thx. mada sam se vec vozio bez cdi. i nista brze nije isao. :happy3:
Drnda:
--- Citat: marko189 - 18 Veljača, 2009, 13:18:24 ---hehe thx. mada sam se vec vozio bez cdi. i nista brze nije isao. :happy3:
--- Kraj citata ---
nemozes se voziti bez CDI-a jer se onda nemoze ni struja proizvest i nemoze skut upaliti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju