Tehnički kutak > Tuning skutera

nema prstena na variu a ide samo 60 a ispod dekla čađa od remena.

<< < (5/8) > >>

speedburn2:
znaci odi tamo di si kupio skuter i pitaj dal imaju odblokirani cdi, ako da uzmi i zamjeni sa tim postojecim, stavi 3.5 ili 4 grama rolice vidjet ces sa kojima ce ti bolje ici al tu je negdje i novi remen ici ce oko 85 da ga hebes

marko189:

--- Citat: speedburn2 - 18 Veljača, 2009, 14:10:39 ---znaci odi tamo di si kupio skuter i pitaj dal imaju odblokirani cdi, ako da uzmi i zamjeni sa tim postojecim, stavi 3.5 ili 4 grama rolice vidjet ces sa kojima ce ti bolje ici al tu je negdje i novi remen ici ce oko 85 da ga hebes

--- Kraj citata ---

ok budem , nego da samo jos nesto pitam gdje se moze remen kupiti? ja sam inace iz križevaca pa jer ima negdje u blizini?  :help:

speedburn2:
a to ce ti morat reci netko tko je iz te okolice, cekaj jbg ili pitaj isto po tim trgovinama sa skuterima, ako nema bude ti netko kupio pa ti posalje

lunasaki:
to je onaj peda shark a mašina je ista kao kod lune, keeway i taj shit ja to isto imam

Chupsy:
to kaj reme leti to nema nikakve veze, makni skuter sa nogara pa ćeš vidjet da ne leti, I DA STAVIŠ NOVI  OPET BI BILO ISTO!!!

da nemaš možda na variomatu onaj lim preko preko kalote koji spriječava remen da ide do kraja?
lim se drži na 3 križna šarafa

dalje,

to što si skinuo nije cdi nego relej žmigavaca ili regler

cdi ima 6 pinski konektor

izjava tjedna "remeni ti LETI KO LUD"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju