Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
perin runner.. by KF
perica_46:
ma imam ja jos jedne blokove al mi se neda ponovo sve polirat, otpali su mi prsti dok sam to radio!! ako opet bude prolupo, onda nove (stare) blokove stavit i do k*rca!!
perica_46:
eo ljudi, nije me bilo 100 godina, fax ovo ono... uglavnom, na mom skuteru se dosta radilo, stigo je spuh, stavljeni novi novi lezajevi i semerinzi, sve sastavljeno ali nije tjeo upalit!! ustanovili smo da je osla vakum pumpa i to promjenili, stavili neku koja valja i upalili i radi ko singerica u leru ali kad treba krenit odn dic okretaje onda nejde. sad je kupljena nova bobina i cekam petak da se vratim ciku pa da to sa majstorom gumijem stavim i nadam se, napravim jedan pošteni đir po gradu!! pun mi je vise k svega, ako sad ne upali, dijelovi idu na prodaju!!!! i kupujem neki sp stari... :icon_tongue: :icon_tongue:
giannelli:
meni osiguraj yasuni onda. :P
perica_46:
eo malo osvjezenje teme, izgleda da me cjelo vrijeme zajebavalo opalenje, ošo u vk u tamo kupio novo polovno, stavio i motort se preporodio! ugl, prezadovoljan sam kak ide, sat mi neradi pa nemogu reci koliko ide ali mi se cini da ide poprilicno! ugl, danas bacam trkicu sa gumijem ali samo u duzini 5 m pa da vidimo! hehe eo slikice uskoro, samo da napravim neki fotosešn :toothy3:
dino gp1:
Ajde super stavi i koji filmić, baš me zanima kako ide :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju