Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kako pojačati snagu motora na Boatianu???

<< < (10/13) > >>

trubaja:

--- Citat: ZEMO1992 - 17 Veljača, 2009, 20:30:36 ---Zanima me kako da pojačam snagu motora na svojoj Tici(boatianu)??

--- Kraj citata ---

Dragi moj, kako vidim, ovde sve sami stručnjaci i zajebanti :toothy9: Ja ću ti preneti moje iskustvo: Kupio sam novog Max-a Sprint-a pre dva meseca. Odmah mi je palo u oči da po ravnom, a naročito nizbrdo ide perfektno. Ali uz brtdo, k'o puž, do se ne zalaufa. S obzirom da ženu, povremeno da vozim na pijac :dontknow:, morao sam nešto da preduzimam. Kupio sam kit od, navodno, 80ccm. i ugradio ga. Osetilo se odmah da ima više snage ali nedovoljno benzina, što je i logično. Malo trokira na nižim obrtajima, štuca, guta knedle, ali kad se zalaufa, ide dobro. Sada čekam novu, širu diznu za krb. i kada je ugradim videću da li je to ono pravo. Što se tiče drugih performansi ne mogu ti ništa reći jer me to nije ni interesovalo. A tebi, i svim drugim uspaljenim glavama preporučujemm da se ne igraju glavom. Ti motori nisu projektovani za veće brzine i napore. Deca ginu i sakate se zato što vile da jurcaju k'o muve bez glave. Do duše nisam ni ja bio bolji u vašim godinama a li uslovi su onda bili nmogo povoljniji. Manje saobraćaja i vozači (kola)mnogo pažljiviji. Nedavno sam negde na sajtu pročitao ispovest jednog >>>reklamiranje

tomo13:
ja imam Baotiana ima 10200 km. do sad sve serijski,jedino sam moro rolice mjenjat jer su se istrošile. postale su ovalne i sad sam uzeo 4 gramske za istu cijenu i ubtzanje u se pojačalo za 100 % , a brzina mi je oko 60 km/h. izmjerena. za mene je to ok. jedino što na njemu ne valja je materjal,aluminij i plastika ko od banane.

permoto:
kit za baotian kosta 830 kn, auspuh 550 kn, i stavite lakse rolice variomata i ici ce barem 80 km/h i biti ce startniji za 50 posto. pogledajte stranicu: www.permoto.hr

Matori:
Jel netko ovdje komentirao kako izgleda zaustavljanje sa ti malim baotianima sa nekih 70-80km !!!
Kako se taj skut ponasa kad mu date po kocnica na toj brzini ???

Nije ga problem potjerati da ide ali kako ga sigurno zaustaviti ???

ante_f18:
upiša san se u gaće od ovih postova..... :toothy3:.....nemos virivat on oce tjunirat baotiana... :toothy12:....dobar si kralju nema te zemlja :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju