Tehnički kutak > Tuning skutera
aprilia sr50 slabo vuce i secka u voznji oce da ugasi tesko pali...
manilu:
da ne otvaram novu temu imam jedan problem, radi se o sr 50 2000, carb, jučer navečer upalim skuter i odradi par min dok se ne ugasi čok i onda krenem, prilikom prvog stajanja nakon par minuta pustim gas i motor se ugasi, probam upaliti i neče, ostavim ga 10 min i upali što bi moglo biti
area mf:
--- Citat: manilu - 18 Veljača, 2009, 08:55:53 ---da ne otvaram novu temu imam jedan problem, radi se o sr 50 2000, carb, jučer navečer upalim skuter i odradi par min dok se ne ugasi čok i onda krenem, prilikom prvog stajanja nakon par minuta pustim gas i motor se ugasi, probam upaliti i neče, ostavim ga 10 min i upali što bi moglo biti
--- Kraj citata ---
vrijeme
sven_vx:
heheh...mozda svijecica rikava :dontknow:
seba:
--- Citat: manilu - 18 Veljača, 2009, 08:55:53 ---da ne otvaram novu temu imam jedan problem, radi se o sr 50 2000, carb, jučer navečer upalim skuter i odradi par min dok se ne ugasi čok i onda krenem, prilikom prvog stajanja nakon par minuta pustim gas i motor se ugasi, probam upaliti i neče, ostavim ga 10 min i upali što bi moglo biti
--- Kraj citata ---
svjecica ili karb treba postelat. tako nesto slicno je i meni bilo,malo sam stelao karb onda i promijenio svjecicu i bilo je ok
manilu:
ok hvala na brzim odgovorima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju